cnrnannesi Bütün hurafelerde kız çıkıyordu aklınıza gelen her şey ama cin takvimi Rus takvimi makas yüzük kan uyumu ekşi tatlı zart zurt nur topu gibi bal oğlum oldu inanmayın😁
Jenniferlopet Bebeginibekkleyenn Çin takvimi kız gösteriyordu. Yüzük testi erkek kan testine göre de erkek sonuç erkek oldu.
destinyisall Bebeginibekkleyenn bende tatlı ekşi muhabbeti tuttu hiç tatlı sevmeyen ben sürekli tatlı yedim 😂 yüzük testi vardı birde. Düz hareket ederse erkek yuvarlak dönerse kız oda tuttu 😂
iremtknmz seyma51 doğurduğum güne kadar ekşi yedim limonlar turşular havada uçuştu şuan 3.5 aylık erkek bebemi sallıyorum 😂😂😂
aslymom Bebeginibekkleyenn cinsiyeti öğrenmeden aynı postu bende açtım çok merak ettim 🥲 çünkü gebeliklerim çok yakın ve belirtilerim tıpa tıp aynıydı ve aynı cinsiyetler 2 erkek 🥰 belirtilerin bir önemi var mı bilmiyorum ama yoksa gebelik sadece gebelik belirtisi midir yoksa cinsiyet fark eder mi siz bu soruyu sormuşsunuz daha çok nasıl geçtiğini anlatmışlar 😁
aslananne27 Bebeginibekkleyenn her iki oğlumda da tatlıdan tiksinmem onun yerine ekşi ye düşmem 😅😅 tezi çürüttüm
durulandiniz Bebeginibekkleyenn Bu hurafeyi hiç duymadığınıza eminim.. Eşinizin dedesinin en büyük kardeşinin cinsiyeti bebeğinizin cinsiyeti Benimki tuttu🙆🏼♀️😂
hatice6128 Bebeginibekkleyenn makas bıçakta makasa oturdum yani kız yüzük testinde de kız çıktı ama oğlum oldu 😂🩵
Dedektifgadget Bebeginibekkleyenn anne çirkinleşirse kız olur Not doğrudur hamilelikte ve doğumdan sonra çok çöktüm çirkinleştim kızım güzeller güzeli oldu maşallah 😇💖
ahmethamza Bebeginibekkleyenn cin takvimine göre erkekti. İlk ultrason görüntüsünde solda duruyordu. Hamilelikte mide bulantısı olmadı. Agirlasmadim enerjik oldum hep. Karnımda top gibi öndeydi. Burnum büyümedi cirkinlesmedim hatta cildim saçlarım falan daha güzel oldu. Sonuç olarak erkek oldu. Bana yok göbeğinde çizgi var kız göğsün karardı kiz vs vs diyen oldu. O tamamen hormonel bisi.
Yusufagahinannesi Bebeginibekkleyenn ilk oğluma hamileyim doktor erkek diyor halalarım ısrarla hayır senin karın şeklinden kesin kız diye inatlaştılar 😂 eskiden doktor mu varmış doktor ne biliyor falan dediler ben erkek diyordum yok ya kesin kız diyolardı milletin içinde sürekli karın yuvarlak mı olunca kız oluyormuş sivri olunca erkekmiymiş ne saçma sapan 😂
Sedlife Bebeginibekkleyenn Çin takviminde erkek çıktı ama kızım oldu teyzem göğsünün ucu karardı mı diye sormuştu simsiyah oldu demiştim kesin kızın olacak demişti haklı çıktı 😊
thecamellia Bebeginibekkleyenn ekşi yedim ama normaldede ekşi severim çok mide bulantısı kusma yaşadım kızım oldu zaman zaman tutuyo bunlar ama bilimsel kanıtı yok varsada bilmiyorum