Bebeginibekkleyenn Hamilelikleri aynı geçen cinsiyeti farklı olan var mı hanımlar Cinsiyet huraferinden konuşalım 😄
sevimliidostlarr Bebeginibekkleyenn Çin takvimi kız oğlum erkek ekşi yedim kız oğlum erkek daha ne diyebilirim ki saçmalık bence ben inanmıyorum bu arada makasla bıçak da denedik makasa oturdum oğlum oldu sonuçta
ZeydsMom Bebeginibekkleyenn evet benimm. Oglumda nasilsa simdi kiza hamileyim aynii. Yediklerime kadar ayni. 😄 Bi tek karin seklim degisik. Oglumda ilkdendi ya neydi bilmiyorum dikdi karnim sivri. Hepsi sanki bi arada toplanmisdi. Ama simdi kizda mesela oyle degil. Yayiliyor sanki.
iremtknmz seyma51 doğurduğum güne kadar ekşi yedim limonlar turşular havada uçuştu şuan 3.5 aylık erkek bebemi sallıyorum 😂😂😂
kizinaasikbiranne Bebeginibekkleyenn Beeeeeen 😂 bütün belirtilerim erkek bebeği gösteriyordu üstüne üstlük bir de bi takvim var ya kız mı erkek mi diye o takvimde de erkek çıktı ama benim güzeller güzeli bi kızım oldu 😍
ozlm0795 Bebeginibekkleyenn Çin takvimi erkekti deli gibi ekşi yedim kilo kilo erikler yedim hissim de kızdı kız oldu 🙏☺️
yaraliceylanim Bebeginibekkleyenn annem makas bıçak yaptı erkekti ve kesinlikle erkek dedi hayır değil dedim çünkü kız hissediyordum sonra yüzük falı mıdır nedir öyle bişeyler yaptı kardeşim yine erkek bir kaç bişey daha yaptılar en son kafama tuz serpmiş orda kız çıktı şaşırdı çünkü yine erkek bekliyordu herkeste çıktı bi sende tutmadı dedi sonuç bebeğim kız anneler yanılmaz 😂😂
bahardg Bebeginibekkleyenn benim Çin takvimi yüzük hepsi kız gösteriyordu ve kız oldu ama genel olarak rüyalara inanırım rüyamda görmüştüm bebitomu❤️❤️
gokceege Bebeginibekkleyenn makas bıçağı yaptık erkek çıkmıştı . Yüzük sallandırmayı yaptım erkek çıktı ,sürekli tatlı yiyordum erkek . Sonuç erkek 😂😍🥰 hepsi doğru çıktı
_YanakReisinAnnesii Bebeginibekkleyenn bende hiç doğruluk olmadı 😂çok kusuyorsun bebeğin kız dediler, tabak tabak limon yiyordum bebeğin kız dediler. Sonuç oğlum oldu ☺️
balporsugu7224 Bebeginibekkleyenn Çin takviminde kızdı🤰canım aşırı turşu isterdi göbeğim yuvarlaktı ve Doğan’a kadar kustum kızım oldu canım yavrum benim 😍😂şu an ikinciye hamileyim bunda da canım tatlı istiyor cinsiyeti öğrenmeye çok var 😍
bebegimveben5 Bebeginibekkleyenn erkek karnı sivri olur kız karnı yayılmış olur dediler benim karnım aşırı sivriydi ama kızım oldu (9 ay boyunca herkes doğumda sürpriz olacak ve cinsiyeti erkek çıkacak diye bekliyordu) 😂
Kitsu Şimdi için kızımı erkeğe benzetiyorlar neymiş arkası olursa erkek olurmuş Şeytan diyor ki sırf ispatlamak için ikinciyi doğur hemde kız olsun 😆