vecihi İlk 3 ayda 20 kilo verdim. 2 aydır dikkat ediyorum ama kilom takıldı. Mideyi şaşırt dediler. Şaşırttık da. Olmadı yani. Ne aşağı, ne yukarı. Sabit kaldım. Bu takılmayı nasıl kaldırabilirim? Tecrübelilerden fikir rica ediiiiciğim. 🤍🤍
Pandayavrusu28 vecihi ah bu ben aylardır som bu 3 kg vermeye çalışıyorum olmuyor neler neler yapmadım ki
richgirl vecihi doğumdam sonra mı verdiniz kiloyu maşallah. Birde doğum şekliniz ne idi? Ben 10 kilo verdim doğum yapalı 12 gün oldu vermeye devam eder miyim diye düşünüyordum
vecihi Kukukrll az ve çoğunlukla sebze yiyerek. Haftanın 2 günü et yedim. Sıfır kaçamak. Tatlı yerine hurma, kayısı. En az 2 litre su.
bsygt vecihi Canım kaç öğün beslendin? Kaçtan sonra yemek yemedin? Ekmek yedin mi hiç vs bunlara cevap verebilir misin? Ben de zayıflamak istiyorum ve 3 ayda 20 kilo muazzam gerçekten. Allah ım darısı başıma
zeynepkanat Doğumda aldığım 24 kiloyu 1 ay ac gezerek verdim asla tavsiye etmiyorum aclığı sadece çorba içiyordum istediğim kiloya ulaştığımdan beri yiyorum tabi midem küçüldüğü için cok az yiyorum kilomu koruyorum böylelikle de
egemir2024 zeynepkanat sütünüzde azalma oldu mı benimde vermem gereken 20 kğ var korkuyorum diyet yapmaya veya yemeği kesmeye ilk çocuğumu emziremedim şimdi bebeğimi emzirmek istiyorum
zeynepkanat egemir2024 benim göğüslerimde yetersiz süt bezesi olmasından kaynaklı ben iki bebeğimide 3 ay zor emzirebildim emzirmeyi kesince zayıfladım
egemir2024 Gul-42 uyumayan uyutmayan bebeğim var ama su 3 litre rahat içiyorum günde riske atmayayım kendimi
egemir2024 zeynepkanat anladım canım ilk çocukta bende dr yetersizdi sütüm emziremedm 3 ay zorla emdi emzirmeyi kestim kilo veremedim diyet yapmadan şimdi bebiş çok küçük 50 günlük diyete cesaret edemiyorum emzirdiğim için sürekli bi tatlı yeme isteği
zeynepkanat Emine_elis kız ben ramazanda daha da zayıfladım valla gerçi benim bünye kilo tutmuyor kendimi bildim bileli 53 kiloyum
Emine_elis zeynepkanat bn kilo aldım Ya ama eşim de zayıfladn diyr etim mi sıklaştı acaba 😂😂 öyle duyunca sevnyrm valla . İnşallah bol eksilerr
Gul-42 egemir2024 emzıren anne dıyetı arastırın yapın oyle deneyın rutın olusturun evet uyku en buyuk sorun aslında
vecihi richgirl dikkat ederseniz tabii ki verirsiniz. 🤍 sezaryen oldu doğumum. 90 kilo doğuma gittim, 1 sene de ne kadar dikkat etsem kilo veremedim. 1 sene sonra diyete başladım ve aktı gitti. Ama son 10 kilo yapıştı. 🤣 70 kiloyum şu an.