ikiaslanannesi basınız saolsun rabbım sabır versın, yengenızı anlamak ıstemezdım ama bızzet öpüp kokladığım evladını kaybeden bı anne olarak ona bol bol sarılın. Bu zamanda bırının başını oksaması ağlayacak bı ınsan yanında olması çok onemlı onun yanında gayretlı durun. Şuan ona ne dersenız ne tesellı verırsenız boş çok bos ınsanın cıgerı ıcı yanıyor ve hıc gecmıyor bu acı. Ona bol bol sarılın ve yanlız bırakmahın her ne kadar tutunacak dalı olsa da evladını kaybetmiş bı anne o taze acıyla canına kıymayı bile düşünür bızzat kendımden bılıyorum. Yapacağınız tek şey sarılmak yanından ayrılmamak zaman gectıkce içi yansa da hayatta tutunmaya calısacak sadece yanından ayrılmayın öyle anne kendını bu dünyadan söğütlemek ıcın emin ol fırsat kolluyor. Evladının yanında götürün onu görsün bagırsın çağırsın aglasın içine atmasın içine atması çok kötü sonradan çıkıyor acısı, psikolojik destegı 3 ay gibi süreden sonra alsın ölümü kabullensın öyle suan hala çocuğu gelecek gıbı bekleyecek öldugune ınanmayacak çocuğu yaşıyormuş gibi davranacak ona sakın öldü dıye baskı kurmayın o ölmedı dedıkce annesi sizde destekleyın o ölmedi cennette çok güzel yerde diye dırayetlı ol dıye tesellı verın kendıne bısey yapmaması adına şükür etmesını sabır etmesını günü geldıgınde ebedıyen kavuşacağını anlatın ona bol bol. Bıde o anneye hıc bır zaman kızmayın acısını dışa vuramayınca sinirli agresıf olur onu anlayın nolur, bıde suankı evladına çok düşkün olacak doğru yanlış üstüne tıtreyecek onu asla yargılamayın. Yıgenınız canınız cıgerınız olabılır çok yanmıştır canınız sadece şunu unutmayın ne olursa olsun annesi gibi kımse yanamaz asla acı kıyaslaması yapmayın. Ah ah 2 sene önce evladımı kaybettıgımde o süreci yaşadım çok ağır çok zor toparlanmak çok güç allahım güç kuvvet versin😞
Benim oğlumda hastalıktan vefat etti solunjm yolu enfeksiyonuydu suan bı çocuğum var ama nasıl korkuyla büyütüyorum hastalık korkusuyla yasıyoruz evde oda hastalanır dıye kımseyle gorusturmuypruz ve yengenız de aynısını yapacak gerekirse çocuğunu sizden bıle uzak tutacak hasta olmasın aynı seylerı yaşamasın dıye onu anlayın olurmu tamamen ağır seylerın etkısı bu