deniznalan 19 aydır emziriyorum henüz hiç adet olmadım fakat 2 gün önce kahverengi peçeteye gelecek şekilde dün ise akıntı şeklinde kırmızı renkli akıntı oldu bugun ise hiç biri yok acaba neden olur bilen var mı bu arada cerazette ile korunuyorum
26merve26 deniznalan sizin uzun süredir olmamış adetiniz benimde bebeğim 10 aylık 2 kez falan adet oldum ama son bir aydır bi hafta adet gibi oluyor sonra 1 hafta ara verip yine tekrar 2-3 gün geldi dün lekelenme oldu bende anlamıyorum valla bizde korunuyoruz ama korkuyorum valla böyle düzensiz olunca 🫠
likeli deniznalan ben de doğumdan beri regl olmadım 15 ay oldu. Ama emzirme döneminde adet düzensizliği olabiliyor normal bir durum onu biliyorum. Bir de doğum kontrol hapı kullanırken bazen ara kanama yaşadığım oldu benim. Sizin anlattığınız gibi 1-2 gün süren hafif kanama bazen kahverengi lekelenme gibi olmuştu. Doktor haptan kaynaklandığını söylemişti belki öyle bir şeydir.
adabebek14 deniznalan sizin uzun süre olmuş doktorlar 1 yıldan sonrasına problem var gözüyle bakıyor randevunuz varmış en azından bir danışın yine Benim 8. Ayda oldu şu iki seferdir sarktı ve henüz bu ay yine olmadım bekliyorum bakalım atıyor da atıyor ileriye
deniznalan 26merve26 bende ondan korktum gebelik lekelenmesi mi acaba diye korunuyorum bilemedim yarına randevum var
adabebek14 deniznalan çok şükür sağlıklı olunda benim de muhtemelen o sebeple herhal de ileriye atmalar