Canoglum_00 Tugcealp kendimi teselli ediyim bare evet fonları çıkarttım zaten bej fon takıcam boy aynası var korkuyorum oğlum üstüne devirir diye bayramdan sonra halledecem bklm 😀😀eşim de göreve gitti bende memlekete gidicem şimdilik dursun dedim
Tugcealp Canoglum_00 ortaya da spor bir sehpa alırsın üstüne değişik marjinal süsler koltuklarin boş kenarına uzun bir bitki güzel olur dolar salon
Canoglum_00 metemom_ uzun zaman oldu ama odayı tekrar sizle paylaşmak istedim bana çok teselli olmuştunuz 🙈 şuna daha çok içime sindi sehpa ve halı kaldı
Mmeelliikkeee Canoglum_00 güle güle kullanın böyle çok fark etmiş , yer değişikliği biraz renkler ve ayna aksesuar tamamlamış
minikurabiyeninannesi Canoglum_00 Odaya gayet ideal olmuş berjerleri çapraz koyun halı değişirse düz bej tonlarında daha ferah durur. Ahşap mantar sehpa alabilirseniz o da renk katar hoş olur. Birde yapay ağaç mükemmel tamamlarsınız 🧡
metemom_ Canoglum_00 çok şık olmuş içine sinmesine çok sevindim canım bir insanın evi herşeyi ❤️ güle güle oturun
maygirl Canoglum_00 bnce küçük değil.Halı ve perdenizde bu tarzlarda değişirseniz köşeyede bohem tarzda bi lambader avizenizi de tarz olarak degişirseniz hepsi bi bütün cok hoş olur.ama küçük değiller.Güle güle kullanın.
Canoglum_00 maygirl perdeleri değiştirdim zaten bi halı bide sehpa koltuklara göre alıcam tam olur ☺️