Canoglum_00 edanurball çok teşekkür ederim onlar da değişecek bi kaç güne inşallah tekrar fotoğraf yüklerim
asam Canoglum_00 ayy cok hos gule gule kullanin hic de kucuk faln durmuyo ferah ferah iste nasil guzel bide cocuk varmis rahatca dolasir oynar boswer milleti
asam asam eskidemis o ewin her kosesini bseyle doldurmak yok gumusluk yok konsol masa cok gerksiz artik
Canoglum_00 asam çok teşekkür ederim aynen canım çocuk olduğu için inanki bişey yapamıyorum kırar döker ona da zarar gelir diye korkuyorum
Ogulluana Canoglum_00 oda gayet dolu görünüyor neden içinize sinmedi gayet hoş olmuş güle güle oturun
Minnakordek Canoglum_00 ah beybi direk örtü örtmüş olman tıpkı ben adam dedi ki abla madem örtü ortecen örtü bak ne koltuk alıyorsun yeni😂❤️❤️❤️
Canoglum_00 Minnakordek haha sorma ya canım 2 yaşında oğlum var sürekli eline meyve falan veriyorum dolaşıyor evin içinde 😂😂😂
Nikita Canoglum_00 için rahat olsun. Çok ideal. Birkaç geniş salon bitkisi serpiştirirsin eğer gözüne çok boş gelirse. Anlatımından çok kötü olduğunu düşünmüştüm. Görünce yok be normal işte dedim 😅
Canoglum_00 Nikita canım tekliler gözüme aşırı küçük geldi ya işte perde falan da değişecek zaten daha güzel olur diye düşünüyorum
Alya-Sena Canoglum_00 teklilerin ortasına mantar şeklinde sehpa var onlardan koyun köşeye ona uygun lambeder halı perde değişecek miş zaten gayet iyi olur tam salonunuza göre bende bu modelden almayı düşünüyorum
oylesinebiri__ Canoglum_00 nerden aldınız acaba güle güle kullanın çok hoş bende bakıyorum bu tarz fiyat olarak yüksek