Mimmosumm Ecrem bende her ikiside var ama öncelik benim için mikrodalga her an misafir gelebiliyor börek poğaca veya et çıkarıp 2 dakikada ısıtıp veriyor mikroyu neredeyse hergün kullanıyorum ama hamur yoğurma makinasını pek kullanmıyorum
Ecrem Demett_k hayatimizda artik saglikli bisey olduguna inanmiyrm hersey sagliksiz ozellikle sehirde yasiyorsak soludgmz hava bile zehir hic bir tohum ata tohumu degil hic bir urun katkisiz degil ondan artik saglik olayina takilmiyrm pek
Minikprenses_1 Ecrem poğaça kurabiye çiğköfte kek hepsi olur canım sen o arada başka işini yaparsın yoğururken
Ecrem Minikprenses_1 ya surekli kullanirmiyim kararsiz kaldim surekli kullandigim birsey alayim dedim ikisi de yok mesela hali yikama al diyende var cok karsrsiz kaldim
sarmaliklahana Ecrem mikrodalga bizde senelerdir var. Ama cok ihtiyaç olmuyor. Annem hastayken almıştık ona göre küçük tabaklarda ısıtıyorduk VS ama suan kullanmıyoruz öylece kaldırdık duruyor. Isıtmak için mikrodalga birde buzluktan cıkan seyleri çözdürmek için. Hamur yogurma mak. Daha cok iş görür bence kek börek hamur işi içli köfte çiğköfte normal köfte at içine yogursun sen sekil ver sadece 😁👍
ArelinAnnesi8 Ecrem mikrodalgam bozuldu çok lazım ya. Yemek kalıyor kendine göre tabakta ısıtıyordum. Kurabiye yapcam aniden margarin dolapta oda ısısına gelene kadar… buzluktan et, tavuk , börek, ekmek vs ısıtıyorum hemen elim kolum benim diğer ay yenisini alcam
Motherqueen_ Ecrem ani yemek kararlarimda mikrodalga kurtaricim oluyo buzluktaki yiyecekleri etleri hemen cozdurup kullanabiliyorum borek corek isitmadada guzel oluyo bence mikrodalga 😊
Minel-inannesi Ecrem ikisinin yeride farkli. Hamur yogurmam yok ama olsa yok demem☺️ mikrodalga, airfri elim ayağım
Yagmurcmn Hamur yoğurma makinesiyle tamışana kadar çok gereksiz geliyordu ısıtma görevini fırında yapıyor ama sen yemek hazırlarken tatlı tuzlu ikramlıklarını kimse yapmıyor pişirmek ısıtmak için ilk önce ürünü hazırlamak lazım o yüzden hamur yoğurma makinesi önceden 1 poğaça yapardım şimdi makinem var diye 1 günde kek kurabiye ve poğaçayı hemen yapabiliyorım 😂