Altayin_annesi Erencinarinannesi evet bende oyle yapiyorum. Gunluk pedi ancak akinti fazlaligi oldugunda yada disari ciktigimda always organik kullaniyorum. Ama oda fazla kalinca kasinti veriyor diye ancak kisasureligine kullaniyorum.
Altayin_annesi Aysegulss tamamdir not aldim ponpedi. Bakalim bu yikana bilirler nasil etki ediyor 🤷🏽♀️
Altayin_annesi fatima eskiden kullaniyordum sonra bir seyleri degistirdiler ambalajlari falanda degismisdi o zaman alerji yapti. Guvenimi sarsdi. Simdi burda arkadasin biri cok tavsiye etdi. Bir kez daha deniycem 😃 zaten burda yazilanlarin cogunu deniycem 😂
55eren55 Altayin_annesi bende pedlerden rahatsız oluyorum kaşıntı yapıyor bende de sadece orkid iyi geliyor bazı pedler pişik yapıyor
Enerjikanne Altayin_annesi internetten sipariş veriyorsunuz. Bu konuda sormak istediğiniz varsa yardımcı olabilirim . Tüm ev malzemelerimi bu markadan alıyorum .
Altayin_annesi Enerjikanne oylemi? 🤔 rica etsem nerden siparis veriyorsaniz linkini ata bilirmisiniz acaba.
Efkoca Altayin_annesi aymnet in ion peşini öneririm ağrı ve sancıyı da kesiyor araştırın isterseniz bi
Eslemuygun Altayin_annesi molbet kullanıyordum neden oldu bilmiyorum onu kullanırken alerji oldum baska bi pet aldım orkit aldım onu kullanmaya başladım şimdi rahatladım kızlar