Altayin_annesi Ayce_1999 hm sleepy turkiye markasimi acaba? Cunki almanyada yasiyorum burda bula bilirmiyim acaba? 🤔
Nehir19 kesinlikle sleepy tavsiye ederim benim alerjim var dusunun regl dobemim 3 gun suruyor kisacik yani ama o 3 gün bile beni mahvetmeye yeterdi taki sleepy kullana na kadar
Altayin_annesi Nehir19 ya evet bendede oyle. Kiss suruyor ama acisini uzun sure cekiyorum her adet donemi birdiginde :-/ evet arkadaslarda sleepyi tavsiye etdiler sagolsunlar. Sart oldu bulmam lazim onu 😄
Nehir19 Altayin_annesi e bebek civilde var cnm istersen trendyoldanda alabilirsin ben ordannaliyorm birde ara ara şok markete geliyor
Littlemansmom Altayin_annesi sleppy naturel öneririm lohusayken kullandım dikişlerimi rahatsız etmedi yumuşacık dokusu var bebeğime de bezini kullanıyorum pişik yapmıyor
Altayin_annesi Littlemansmom cok tesekkur ederim. Herkes onu tavsiye etmis 🙂 onu kullanicam bakalim banada yariyormu 🙂
Altayin_annesi Nehir19 evet bu iyi oldu bulmazsam internetden sifaris veririm bende :) tesekkur ederim.
Alya123 Altayin_annesi kotex mükemmel bir ped çıkarmış bu gün aldım ve gerçekten şu ana kadar hiç böyle bişey görmemiştim kesinlikle almalısın ( kotex active)
Altayin_annesi Alya123 yok ya kotex benim guvenimi sarsdi :-/ kac kere denedim alerji yapti. Bir seyleri degistirdiler onlar yada benim kimyam degisti bilemiyorum. :-/
Ruyam_35 Altayin_annesi Benimde kullanınca yara oluyor kaşınıyor ama molpedle sleepyde olmadı onları bir deneyin
Alya123 Altayin_annesi tabii siz bilirsiniz ben yapışınca falan çok rahatsız olurum ama bu çok güzel yumuşacık ve ince ben şu ana kadar hepsini kullandım ama favorim bu oldu 😍 küçük paket almıştım deneyim diye keşke büyük alsaydım dedim 🥵
Altayin_annesi Ozumce sirke degilde karbonatli suyla temizliyorum cok acitdiginda oda ise yariyor ama nereye kadar. Simdi bebekte var surekli tuvalete git kendine bak yetisemiyorum :-/
Ozumce Altayin_annesi haklısın canım ben eczanelerde ya da medikallerde satılan gazlı bez ped olanlar var ya ondan alıyorum hanı gazlı bezin içinde pamuk oluyor ya onlardan. Cok yogunken onlardan kullanmayı dene bide. Ayrıca vv sonası yıce kurulan. Sac kurutmayı tutuver o bolgen kuru olsun
Altayin_annesi Ozumce aa evet onlarda vardi. Ama onlar kalin olmuyormu. Bir zamanlar kullanmisdim ondan hatirliyorum. Cok kalin oluncada rahat edemiyorum :-/ vallahi sleepyi kullanicam bakiyim belki banada iyi gelir o :-/
Mammakup Altayin_annesi bende kotex kullanıyordum. Orkid her bir ürünü pişik yapıyordu. Diğer markaları saymıyorum. Sleepy çıkardı yeni oda pişik yaptı. Şuan molped beyaz pakette olanları kullanıyorum aşşşırır memnunum. Hiç pişik olmadım 😁
2Minnosannesi Altayin_annesi İnstagramda yikanabilir bebek bezi diye arama yapin orda kadin pedi de satiliyor. Bi bakin isterseniz. 😊
Altayin_annesi 2Minnosannesi evet onu biliyorum malesef yurt disina kargo yapmiyorlar :-( daha ilk ciktigi vakitlerden beri inceliyordum kac tanesine sordum hicbiri yurt disina kargo yapmiyordu :( acikcasi bu yil sormadim belki simdi yapan vardir :-/ su sleepyi kullanayim ise yaramazsa gene onlarin pesine duseyim ben 😅
Altayin_annesi Sedanurbet evet kullanamiylrum malesef :-/ tampon bile kullanamiyorum :-/ cok rahatsiz oluyorum :-/