dondurmamkaymak ftttsrr evet dediğiniz gibi dokununca parmağımda görmüyorum yok oluyor bazen süpürgeyle çektiriyorum ben
ftttsrr busra123yil sıkıyoruz lavanta yağı damlatıyorum en son da yumurtadan çıkanlar sonradan çıkıyo çözüm işte her gün sıka sıka bitirmek
ftttsrr dondurmamkaymak çözüm şu an her gün Raid max sıkıp çıkanları silip evi havalandırmak kumaşta dikkat ettim yok ahşap ve duvar yüzeylerde yürüyor
ftttsrr dondurmamkaymak ve küf olan duvara stella boya aldık suya dayanıklı yazıyor onu deneyeceğim boya yaptınız mı hiç
dondurmamkaymak ftttsrr hayır boya yapmadık hem ev kira hemde maddi durumumuz yok gerçekten bu yüzden zararı da yok diye onu yapmadık
ftttsrr dondurmamkaymak kaşıntı yapar ısırır falan yazıyor internette öyle şeyler yaşadınız mı toz tanesi gibi bişey yani ama bebeğim olduğu için dert ediyorum bende
dondurmamkaymak ftttsrr kızımda hiç olmadı. Bende ve eşimde de olmuyor dediğim gibi bizim boş odamızda daha çok küf ve bu böceklerden var yatak odamızda yok ondan olabilir
ftttsrr bluecupcake bebek var diye yapmıyoruz ama ilaçlama yapılacak kadar çok yok bide kendimiz bunların ilacını aldık her gün sıkıp havalandırılacak o odada yatmıyoruz şimdilik en sonda küflü yerler de boyanacak
ftttsrr dondurmamkaymak siz küflü yerleri silip temizlemiş miydiniz peki boya da yapılınca inşallah tekrar olmaz bide ben yenidoğan bebeğim vardı hiç bakamadım eve ondan oldu küfü önceden görüp silsem böyle olamazdı
dondurmamkaymak ftttsrr evet sildim tekrar küf oldu hep yeniledi. Kombiyi kapatınca yazın olmadı. Ben sildim ama fayda etmedi bilmiyorum müstakil ev ya eski yapı odalarda oluyor maalesef
dondurmamkaymak ftttsrr olabilir şimdi her şeyden çalınıyor malzemeler eksik yada kalitesiz oluyor. Benden önce oturan abla da hep küf olurdu diyor o zamanlar sobalıymış ev