beyazzkuguu Kızım akşam 9 da yattı sabaha kadar 5 kere uyandı. Sabahta 7 de uyandı. Var mı daha erken uyanan 🫠
pogacayanaginannesi beyazzkuguu 4 ay 9 günlük tüm gün maksimum iki saat uyuyor oda en fazla 20 dk olacak sekilde
hlmgmz pogacayanaginannesi yarın 4 aylık oluyoruz daha olmadan başladık gözlerini kapayiınca bağırmaya başlıyor 🥹
beyazzkuguu miraclemagnet bizimkide öylr. En güzeli gece en azından erken uyuyor biraz kendime zaman ayırıyorum
Acu_ beyazzkuguu biri 35 aylık 6:00 da uyandı biri 11 aylık 05:45 de uyandı. İkiside doğdu doğalı böyle
beyazzkuguu Acu_ akşam kaçta yatıyorlar peki ? Sizinki daha da erkenmiş. Bana da 7 erken geliyor en azından bi 8 olsa fena olmazz
acemian 9 aylık ennnn geç 7 de uyanıyor bugün 5.45 te kalktı mesela cin gibi uyanıyor asla da geri yatıramıyorum 🫠
maysamoms33 beyazzkuguu 8 de uyudu 3.30 kalktı yedi içti yattı sabah 6 gibi ben uyandırdım anneme bıraktım uyandırmasam da 7 8 gibi uyanıyor 😊
Kayra_68_aksaray beyazzkuguu 3 gün onceye kadar 8 , 8 30, 9 da uyanıyordun dün 5 30 da uyandı bugün 6 da uyandı neden oldu anlamadım 2 yaşında
beyazzkuguu Kayra_68_aksaray bizimde hafta içerisinde 6 da 5 te uyandığı oluyor bazen emiyor uyur sanıyorum geri kalkıyor oluyor arada tam rutin zor
myprincess1 kuzeygrm ayyy ne güzel benim 2 aylık bebeğim benden ayrı zaten yatmıyor bağrımda yatırıyorum ondada fiks 3-4 kere kalkıyor bıraksam uyanır yatağına (şikayetçi değilim aksine keyfini çıkarıyorum aşırı duygu yüklü hissediyorum…) sabah 5-6 net kalkarız
uykusuzanne__ beyazzkuguu 12.1 de uyolar gece sabah 7.8 de uyanıyorlar gece de 3.4 kere ikisi de uyanıyor
beyazzkuguu uykusuzanne__ biraz geç uyuyorlar sanki. Sabah erken kalkıyorlarmış aslında hiç mi yorulup uykuları gelmiyor
beyazzkuguu aselkussum 5.5 aydan beri bizde aynıyız 11 aylık olacak gece uykularo hala bölünüyor diş mi çıkarıyor ya da emziriyor musunuz ona mı kalkıyor sürekli