pandarento gulyuzlu karacadan ne aldıysam elimde patladı düdüklü tencere airfryer çaycı çaydanlık hemen hemen bütün küçük ev aletlerim Karaca ve asla memnun değilimm 🥹 fikir olması açısından yazmak istedimmm
User345678 gulyuzlu Geçen bime gelen çaycıyı aldım lanet bir şey böyle kireç olamaz temizliyorum tekrar kaynatıyorum yine yine İstanbul’un suyu zaten berbat gerçi🤦🏻♀️ başka alacağım burada bekliyim bende
momysdefne User345678 merhaba canım caycının kireç yapmasının caycı ile alakası yok çeşme suyu kullanıyorsan ne marka caycı alsanda kireç olur, benim caycım karaca hiç kireçlenmedi çeşme suyu kullanmıyorum cünkü
User345678 momysdefne Aaaa hazır suyla deneyeyim bir de ben çaycı kötü diye düşündüm. Çok teşekkür ederim öyle deniyim inşallah kireçlenmez boşa almış olmayım 🥲
Kuzularinanasi gulyuzlu cayci arcelik. Tost makinesi emsan. Kahve makinesi karaca.kullandiklarim bunlar yillardir memnunum tavsiye ederim.
momysdefne User345678 yok kireci su yapıyor cünkü annemde 3 ay önce bimden fakir ya da arzumun aldı oda hazır su kullanıyor olmuyor onunda
merkursavascisi_06 gulyuzlu korkmaz kullanıyorum ben memnunum. Çaykolik ve formula modelleri. Çay makinesinde poşet çay kullanınca daha rahat oluyor ya da süzgeç aparatı temin etmek gerekebilir
NariNariKiminYari gulyuzlu marka önerisi veremeyeceğim çünkü aldığım tüm çaycılar patladı 🥲 tek tavsiyem çaycıyı cam almayın garantide karşılamıyor 3 tane çaycım çöp oldu öyle
atabey777 gulyuzlu hangisi iyi bilmiyorum ama Karaca berbat onu biliyorum kesinlikle alma hiç bir şey