prettywoman123 Kızlar merhaba sezeryan sonrasında kaç gün kanama gördünüz benim halen devam ediyor 40 gün oldu
rachelgreen_ prettywoman123 43 gün sürdü, kesildi 47.gün tekrar gelmişti. O adet kanaması mıydı anlamadım ama sanırım değildi doğumunki devam ediyordu muhtemelen
Usnac1995 prettywoman123 Tam 60 gün sürdü. Ama tabi o güne kadar bazı günler de sadece damla damla geldiği de olmuştur
Hatice35 prettywoman123 benim ilki sizinki gibi uzun sürdü kanamam ikinci okadar uzun sürmeden kesildi
aycoregim Sezaryen kanamasi normal dogum gibi olmaz. Iki gün gelir sonra gelmez, uc gun sonra gene gelir, damla damla gelir leke seklinde gelir belirsizdir yani. Ama surekli azalmasi lazim. Artarak devam ediyorsa doktora gorunun
senemayz prettywoman123 benim 10 gün kadar geldi kesildi kırkıma doğru akıntı şeklinde bi kaç gün geldi
Kalimbanne prettywoman123 40 günü geçti kanamam normal sanırım ben anormal bir durum yaşamadım regl erken oldum bebeğim 3 aylık olmak üzere
hsrt07 prettywoman123 benim 43 gün falan devam etti korkma yani 2 ay normal eğer iki ay sonra kesilmesse o zaman Dr git
rachelgreen_ prettywoman123 normal ya. Benim sonrasında 3.aya kadar 10-12 günde bir kanamam olmaya başladı ve çok yoğun oluyordu 3. Ay kontrolüne gittiğimde çok şükür sıkıntılı bir şey görmedi doktorum hormoneldir dedi doğum kontrol hapı başlattı 3 kutu içmem gerektiğini söyledi düzene girecektir dedi şu an 2. Kutu bitmek üzere ve gerçekten düzene girdim sanırım çünkü bu ay ara kanamam bile olmadı birkaç güne adet günüm geliyor muhtemelen düzenledi ilaç 🙏🏻
Hatice35 prettywoman123 kesin birşey diyemem bünyeden bünye ye değişir doktorunuza kontrole gidebilirsiniz daha iyi olur içiniz ferahlar hem hemde rutin bir kontrol olmuş olursunuz