dfnkn İyi akşamlar kızlar 41 günlük sünnet yaptirdik oğlumu dört gün oldu polisinin ucu kızarmış neden oldu acaba bide nasıl geçer kremi suruorum zaten doktorun verdiği
SevimliHayaletCasper dfnkn kızarır hatta morarır bile çok normal. O morlukta aylarca geçmez. Sonuçta bir cerrahi işlem. Yinede doktora kontrole götürün baksın
Karanirem dfnkn yani o derisi olmayan bi et parçası şuanda yenileniyor ve deriyle kaplanmaya hazırlanıyor gayet normal kremlemeseniz bile olur
dfnkn Karanirem üç gün gayet iyiydi bugün kızarıklık olunca huysuzlasti bende tedirgin oldum illaki yanma oluodur
berfincicekk Karanirem benım oğlum 3,5 aylık 3 gün önce sünnet oldu penis başında dediğiniz gibi beyazlaşmalar başladı napmak gerekir? Dikişlerin orada değil o içimi rahatlattı ama beyazlaşmasını anlamadım
Karanirem berfincicekk ince bi tabaka gibi düşünün iyileşip deriyle bütünleşmeye çalışıyor zamanla geçicektir sizin yapabiliceğiniz birşey yok sık sık yıkayın bebişi🤍
berfincicekk Karanirem teşekkür ederim,masaj yapmak gerekiyormuş ama ben canı yanar diye korkuyorum o ne zaman yapılıyor nasıl yapılıyor bilginiz var mı:(
Karanirem berfincicekk ben masaj yapmadım doktorumda gerek yok dedi bebeğimde aşırı kiloluydu ama gerek yok dedi valla biz kontrole bile gitmedik fotografını istedi attık bu kadar dikişli sünnet oldu
Karanirem berfincicekk tam anlamıyla o beyazlığın gitmesi 10 gün falan ama bizim dikişlerimiz baya geç düştü iyileşmişti etrafında iplikler vardı sonra zamanla düştü 29 subatta yaptırmısım 9 martta tamamen iyleşmiş sadece dikiş kalmış