Sultn34 Reckless bn ikinci cocugu aklmdan bile gecrmiyorum zatn suanki sinirim iki gun devam ederse gider baglatirim bile o dereceyim yani😁
aysima16 Ondada butun ictigini kusuyo.yada sadece agzinda bekletiyo keyif yapiyo.gozlerim agriyo artik.
Sultn34 aysima16 ay sen ben misin yoksa resmen aynisi agzndan memeyi cekiyorm bi bakuorm agzna sutu biriktirmis yutmamis isirasim geliyo ama yuz vermiyorm 😁
Minikprenses 4 gün sonra 4 aylık olucaz uykuya direnen dalamayan bi bebişim var artık kendimi sorgulamaya baladım uyutmayı beceremiyomuyum diye ayakta sallanmaktan nefret ediyo beşiğinde sallıyom korkuyo çingene salıncagı sallanan beşik kesinlikle istemiyo yatakta emerek uyurdu onuda coğu zaman istemiyo kollarımda emerek dalardı hafif sallanarak onada kızıyo cok inat cok mızmız sinirli napcamı sasırdım müzik deniyorum ayrıyeyten sac kurutma makina beyaz gürültü vs vs yinede banamısın demiyo gözleri şişyo kızarıyo uyumuyo yinede cıldırasım var yoruldum artık uykusuzluk zorlamıyo ama mızmızlık memnuniyetsizlik mahfetti 😰
Zamanlagelen Minikprenses 4 ay 2 gunluguz ayni dediginiz gibi uyku zaten gecede gunduzde boluk porcuk ne var gibi ne yok gibi ama su mizmizlik habire aglamakli hal dediginiz gbi memnuniyetsizlik beni de bitirdi 😯😕
Minikprenses Sultn34 sağlıkı olsunda napalım cekeriz evlat bambaska yeterki varolsunlar yeterli sağlıklı olsun 💕
Deletedmom006 Zamanlagelen hhahaha ne memnuniyetsiz cocuklar dogurmusuz😂hergun diyom icine halil sezai kacmis oglum senin diye
seldaselda28 Sultn34 biizmki de 7 de uyandi 1 bucukta zorla uyuttum kafayı yiyecektim az daha. Daha 2 aylik neye direniyor anlamiyorum ki.
Sultn34 seldaselda28 ay eskiden bzde boylemiymisiz ya annem anltyo bn cok uyurmusum kac defa oldum sanip cimcikleyip uyandrmislar bni bebekken ama bnm bebegim hc bna cekmemiss
aysima16 Naptiniz anneler.biz alti bucukta 60 cc mama icip uyuduk hemen.simdi uyandik ve gun basladi 😣
Thesra Sultn34 Ayy bu aralar çok duymaya başladım uyumayan bebeklerii dolunay var kızlar onun etkisi çok😶😶
Sultn34 Thesra ya sanirim bnm oglum geceyle gunduzu karstryo gece uyumuyo gunduz uyuyo buna bi care yok mu ya