gokceege Ne_alakasi_var_004 Oğluma yelekli yazlık bir takım aldım diğerinide müslin gömlekli bir takım aldım . Kendime de spor alt üst takım aldım 🫶🏻
atlasmomyyyyy bikahveicelimmi Instagram da yavuz kids var çok güzel ürünler var 2 takım istedim 1100tl
Mirann17 Deletedmom_215 gözlük hariç bu üstün H&M de yeşil rengi var onu aldım aynı kombini yapmışız ☺️
Minigim38 Ne_alakasi_var_004 kendime alacaklarım var daha alamadım anne kız kombin düşünüyorum❤️ biz ilk gün heryere gideriz çok gidecek yer yok hangisini giydiririm bilemedim
Ne_alakasi_var_004 Minigim38 hava güzel olursa en baştaki süper eger biraz serin olursa da en sondaki de süper digerleri kıyafet degişimi için uygun yani onlarda guzel ama aralarından o ikisi daha iyi bnce 😊😊
mondecaidensecmeler Ne_alakasi_var_004 ben aldım kendime oğluma alacam eşim bilmiyorum kendine alir mi?
Beraninannesii baloglummm03 Link yasak diye biliyorum lcw’den 2-8 yaş erkek çocuk yağmurluk bölümünden aldım 🌸
Ne_alakasi_var_004 Motherb bncede herkez paylasırsa bizlere de iyi olur özellikle tesettürlü hanımlara butik sayfaları vs iyi olur paylaşılırsa