Alparslanim1 merryem olmadım valla gelen giden yok belirti bile yok 🤣 tüm tuşlara basıyorum soğan suyu kekik suyu adaçayı iftardan bu yana mide çöplük oldu 🤣🤣🤣
Alparslanim1 merryem ay süper yarın bende alayım maydanoz da kaynatayım. Oda aklımdaydı bi o kaldı sanırım denemedipim . Senin kaç gün geçmişti
merryem Alparslanim1 benimki 7 gün oluyor testte yaptım çıkmadı en son bi arkadaşım maydanoz kaynat iç iki güne olursun dedi dün akşam içtim iftardan sonra birde bu akşam içtim 10 dk sonra baktım olmuşum
Alparslanim1 merryem ayyy o kadar hızlı etki ediyorsa çok üzülürüm baştan beri neden içmedim diye. Yarın ilk işim maydanoz almak ve iftardan sonra kaynatmak olacak
merryem Alparslanim1 hemde nasıl sinir gerginlikte cabası bu akşam bizde bayram havası vardı lavabodan içeri aşkım diye girdim dur tahmin edeyim dedi eşim adet mi oldun evet dedim oh şükür dedi 😀😀😀
Alparslanim1 merryem hahah🤣🤣 bu ayda yırttık diye mutluluk sarmış 🤣 gerçekten siniride cabası nasıl bi hormondur ben anlamıyorum iştahı da ayrı bide ramazanda yenmiyo da daha da hırs ediyo insan
Beybisii_ fatmaa12345 benim 1senedir gelmeyen adetim geldi 5gun önce xndndndb milletinki gecikmiş dbhshshs
Kelebeksevenat fatmaa12345 ayın 7 sinde olmam gerekiyordu hala olmadım bende çok korkup evde test yaptım negatif. Spiralim var hiç gecikmezdi doktora gittim hamile miyim diye değilim ilaç verdi 5 gündür kullanıyorum hala yok
merryem Kelebeksevenat inan stres çok etkiliyor gelmedikçe daha geriliyor insan seni anlıyorum ama biraz sal gelecektir
Alparslanim1 merryem ya benim korkum gebelik değil aslında . Bende pcos var ve ben hiç doğum yapana kadar adet olmamıştım. Doğumdan sonra her ay adet gördüm. Şimdi adet gidince yeniden pcos mu oldum bu böyle tekrarlayan bişey mi onu da bilmiyorum korkum o
Kelebeksevenat merryem ayy inşallah gelir ilk başta hamile kalırım diye geriliyordum spiralim var ama insan düşünüyor şimdi de kafa ya taktıkça olmuyor dediğiniz gibi biraz salmak gerekiyor sanırım
merryem Alparslanim1 anladım yine stres ediyorsun yani bi doktora görünmende fayda var için rahatlar en azından
Alparslanim1 merryem 4 ay önce falan görünmüştüm doğum işe yaramış gözüküyor vs demişti. Şu maydanoz suyuyla da olmazsa gidicem kesin. Bugün aldım geldim maydanoz pazardan iftardan sonra ilk işim onu kaynatmak olacak
merryem Kelebeksevenat kesinlikle maydanoz suyu içtim ben etkisi oldu diye düşünüyorum deneyebilirsiniz