miraclemagnet Kızlar bebeğim 6,5 aylık isofixli, 360 derece dönebilen ve yatış kademeleri de olan bebeğimin camdan dışarıyı izleyebileceği bir oto koltuk arıyorum yardımmmm🙏🏻🙏🏻
myavocado miraclemagnet ay burada ben de bekleyim, bayram öncesi biz de oto koltuğu işini halletmeye çalışıyoruz ama kararsızım ben de.
Bsmdg miraclemagnet maxi cosi aldım memnunum. Sadece yükselmiyor. Şu an küçük olduğu için dışarıyı göremiyor. Bebek arabamız cybex ondan memnunum ama pusetini hiç sevmedim. O yüzden oto koltuğu Cybex almadım
Mnli miraclemagnet ben 5 yıldır cybex kullanıyorum çok memnunum ilk çocuktan 2. Ye geçti her gün kullanıyoruz defalarca uzun yol da yaptık
likeli miraclemagnet baktığınız modeller benzer özelliklerdeyse adac puanı iyi olanı tercih edebilirsiniz. Bizde cybex ve besafe var. Ama dönebilen model değil ikisi de. Besafe daha yüksek dışarıyı daha iyi izliyor. Yatış kademesi de daha fazla. Cybexin de malzemesi daha kaliteli ve adac puanı çok iyi. İkisinden de memnunuz genel olarak.
esraelaars miraclemagnet ben be safe iz comfort x3 aldım hem adac puanı hemde diğer koltuklardan daha yüksek olması sebebiyle tercih ettim yüksekliği çok güzel çünkü dışarıyı rahatça izleyebiliyor bu da koltukta uzun süre sıkılmadan durması demek bizim için 3 kademeli yatış pozisyonu var şuan için bir dezavantaj göremedim bizim için belki sizin için 360 derece dönmemesi olabilir bizçok takılmıyoruz ona
Usnac1995 myavocado Besafe var bizde. İstanbuldaysanız. İnanın sıfırdan farkı yok. Oğlum 2.5 yaşında asla oturmuyor 😢
acemian Biz joie i spin 360 aldık. Gayet memnunum . Güvenlik testlerinden yüksek puanlarla geçmiş buna çok dikkat etmiştim. Çünkü biz önlemimizi alalım da gerisi Allahın takdiri. Yüksek bir koltuk olduğu için camdan dışarıyı izleyebiliyor. Her yöne dönüyor. Biz 0-18 ay olanını aldık. E bebekte şubat indirimden epey indirimli aldık
Minnakordek miraclemagnet üç yıllık tecrübeme dayanarak döner ve yatar modeller saddce fiyat arttırmak için var. Hiç kullanışlı değil hiç de gereği yok bu benim şahsi fikrim. Zaten yer kaplayan koltuk hele donduruncendaha bı yer kaplıyor. Benim kızım üç buçuk yaşında dışarıyi net göremiyor dondururzem birde hiç goremez kapıyı tek görür. Yatar pozisyon içinde aynı şekilde yan çevirip yatırmak lazım rahat olabilmesi için bu yüzden pek yatirmiyoruz bizimki Kraftn bı modeli üç yıl önce kırk model arasında kalıp en çok özellikli olanı aldım yenidoğan aparatli falan ne gerek vardıysa. Diğer kızıma en ucuzlarindan alicam dümdüz dönmeyen olsun. Birde izofixli modellerin arabanın icine de sabitlenen aparatı var ek guvenlik için ona hiç gerek yok Allah’tan ondan almamışım diyorum. Kullanışı çok zor oluyor.
miraclemagnet Minnakordek bizimkşi arabada hep uyuyo o yüzden yatsın istiyorum bir de uzun yola da gidiyoruz teşekkürler tavsşyeleriniz icin🌺
Bsmdg miraclemagnet oto koltuğunu sevmedim değil, doğrusu araştırmadım bile. Puseti 6 ay oto koltuk olarak kullandık ya sevemedim bir türlü. Bebeğim hiç rahat edemedi. Çok ufak bi bebek olmasına rağmen dar geldi boynu yamuk duruyordu falan. O yüzden ön yargı oldu sanırım
Bsmdg miraclemagnet evett o da çok güzel ama benimki kızaklı değil. Gerek duymadım kızaklı olmasına. Spinel benimki
Minnakordek miraclemagnet ay tabi kullanicaksaniz güzel bişey alın ben şehir içi tek kullanıyorum küçüğe çok özellikli almayacam daha hafif daha kibar bişey alicam