semaydin Merhaba herkese. Diş eti enfeksiyonum boğazıma indiği için lenflerim şişti. Kbb antibiyotik verdi 2 gün önce acile gittim o da antibiyotiğimi değiştirdi. İki doktor da enfeksiyon kaynaklı şiştiğini söylüyor ama çok korkuyorum başına gelen var mı
arasssmommm semaydin şuan bebeğim de var oda grip ve diş döneminde ilk defa gördüm biraz gribin geçmesini bekliycem sanırım bağışıklık sistemi kendini korumaya alıyor o yüzden oluyor diye biliyorum
onlyy semaydin benimde çene altımda sismisti kucuck bogaz enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik sonrası geçti
semaydin Ve enfeksiyon ağız ve dilde yara yapar mı. Psikolojim de sinirlerim de çok bozuldu artık inanın
gizememre semaydin enfeksiyon ve gripte şişiyor evet siz kendinize iyi bakın bağışıklığınızı güçlü tutun şişler çabuk inmeyebiliyor maalesef
gizememre semaydin yok değildir Allah’ın izniyle ama bu lenfler çok hassas bağışıklığımızın çok sağlam olması gerekir bol bol c vitamini alın tez zaman da geçer inşallah 🥰
Kucukanne Beni de bir yıl dişlerimle uğraştım ve her tarafım şişti zaten ellendiginde oynuyorsa kötü bir şey değildir rahat olun hiç sebepsiz bile sisebilir stresle daha da artıyor sakin olin benim bir yıldır şiş boğazım koltuk altım kasıklarım ensem
semaydin Kucukanne oynuyor ama çok tedirgin oluyorum sürekli elim oraya gidiyor. Tehlikeli değildir di mi 😔
Buglem_2021 Kucukanne bişey sorcam benimde çenemin altında hafif şişme var ve acyo elleyince elime glyo sizce ne olabilir
semaydin arasssmommm ilk kez bi gribimde böyle bişey gördüğüm için çok tedirgin oldum. Ama sanırım diş eti enfeksiyonumdan dolayı oldu. Bebeklerde çocuklarda daha sık karşılaşılıyor galiba hep öyle okudum
arasssmommm semaydin evet bebeklerde daha çok benim de sanırım 10 sene önce olmuştu ateşli grip sonra geçti birdaha da çıkmadı