2 testin 2si de çift çizgi çıktı. Çok üzgünüm çünkü ilk doğumum normaldi ve çok zordu dikişlerim 1 buçuk saat sürmüştü. Emzirme dönemim çok acılı geçmişti. Oğlum 3 yaşında şuan tam, ve hala gece 12ddn önce uyutamiyorum bir beb beceremiyorum bu annelik disiplinini sanırım. Kızıp bağırıp uyu da diyemiyorum her akşam anne çay mısır der ve çok keyifliydik. Uykusuzluk dışında çok hoş rutinkerimiz vardı. 2 3 ayda bir regl olduğum için, zaten çocuk ta düşünmediğimz için hiv aklıma gelmezdi korunuyordukta. Daha doktora da gitmedim pazartesi gideceğim. İçimde ki korkuyu dilime getiremiyorm dua niyetine geçer de isyan olur diye.. yetemem ki. Oğlum hala bana muhtaç. Bir bebeğe daha nasıl bakabilirim ki daha elimdekini bile uyutamiyorum. Nasıl severim ondan başka bir çocuğu. İlgimiz azalacak mı yani şimdi ona. Neden mutlu olamıyorum. Neden kendi canımdan çok küçük yavrumun psikolojini igilisini düşünüp haksızlık ediyor gibi hissediyorum? Hep böyle mi hissedicem? Çok uslu ve efendi bir çocuk oysa ki. Çocukları da çok sever belki kardeşini Rabbim ona hediye için gönderdi. Benim gibi hisseden başkaları da var mı? Bir annen2 çocuğunu da eşit sevebilir ve yetebilir mı??😔