Kızlar bebeğim 6 ay 9 günlük. En baştan beri sütüm yetmedi, yapmadığım şey kalmadı ama yetmiyor sağınca 30-40 anca çıkıyor. Bebeğim mama içmek istemiyor sürekli emmek istiyor ama süt yok, memeyi çekip bırakıyor. Yanımda yatıyor sabaha kadar 15 dakikada bir emmeye çalışıyor meme ağzında uyuyor doymadigi için. Uyumadan mama vereyim diyorum içmek istemiyor zorluyorum ağlaya ağlaya 30-40 anca içiyor. Yarım saat sonra yine emmeye çalışıyor.
Ne uykum kaldı ne sabrım. Yetemiyorum bebeğime bu kadar zor mu ya 6 aydır düzelmez mi lanet olsun süte de memeye de mamaya da cidden çok yoruldum. Memeden tamamen kessem ona da vicdan azabı çekerim ne yapacağımı bilmiyorum eşimle de kavga ettik zorla mama içiriyosun ağlatma dedi. Haberi yok aylardır kendi uyuyor ben sabaha kadar 100 kez uyanıp meme veriyorum gelmiş çocuğa eziyet ediyosun diyor. Uyut o zaman sabaha kadar dedim şimdi ayağında salliyor ben de ağlıyorum. Hiçbir şeyin düzeldigi yok geçer dedikleri ne varsa geçmedi daha beter oldu. Ne uyku düzeni var ne beslenmesi ben beceremedim anneliği 😓