23ygmur Henüz test yapmadım ama 4 aydır istiyorum 3 buçuk yaşında ki kızımın da kardeşi olsun istedik yarın test yapcam 4 gün gecikti şuan için hafif iştahsizlık kasık ağrısı biraz da bel ağrısı var hamile olma şansım yüksek sanki dimi? ;)
askbebegimmbenim 23ygmur bende kasik ağrısı ve bel ağrısı vardı ve hamile olduğumu öğrenmiştim oğluma ☺️ inşallah Allah gönlünüze göre versin
ornitorenkperi Bende 3. Güne girdim güz şişkinlik bel ağırısı kaşık ağrısı baş dönmesi var değil olmayı bekliyordum ama böyle görünce bir şaşırdım yarın kan vereceğim yoksa patlarım 😂
glz2 ornitorenkperi ben de hamileliğimde böyle öğrenmiştim hafif silikti çizgi hemen kan vermeye gitmiştim 🤭🤭🤭
23ygmur ornitorenkperi canım ben bu testleri almıyorum beni yanılttı bi kere pozitif çıktı ama hamile değilmişim direk kan ver bence
jasminegms ornitorenkperi benımkide silikti hatta senınkinden daha belirsiz hamile cıktım yanı orda minicik bir ikinci çizgi hanile demek
1prensesannesi__ ornitorenkperi benimde böyle silik çıkmıştı ve hamile çıkmıştım bence hamilesinjz ama yinede kan verin bende gidip emin olmak için kan vermiştim
ornitorenkperi En sonda ki görsel ilk baştaki testin akşamki hali . İlk başta attıklarım sabah 2. İdrarla falan yaptım bir aklıma geldi baktım böyle olmuş
23ygmur ornitorenkperi kusura bakma canım ben negatif gibi gördüm eğer hamileysen yanıltır demek istedim
ornitorenkperi 23ygmur evet hatta normalde sinirli ağresif olurum öyleyim duygusalım heryeye ağlayasım geliyor ama hâlâ regl olmadım