MinikBaligim Kızlar bebeğim 6 aylık üst solunum yolu enfeksiyonu atlattık, ama bir türlü öksürük geçmedi çok arttı gecelerş özellikle uykudan uyandırıyordu doktorumuz kontrol etti hiç bir sorun gözükmüyor alerjik olabilir dedi Zaditen 8 damla yazdı bebeğim 8500 kg ya yorumları okudum sersemleştiriyormuş sorun olur muki yani doktor kendi baktı hatta onun yanında da öksürdü baya çocuk şimdi yeni içirdim uyuttum hala çok öksürüyor
cansu2600 MinikBaligim Oğluma kullandık biz o zaman 5 damla yazmıştı uyumuyordu hiç sersemletiyor uyku yapıyor gibi yorumlar okudum bende oh dedim uyuyacak yok asla ne sersemlik ne uyku oldu hatta bı ara gözümü karartıp 5 yerine 7-8 damla vermistim uyusun diye yok yinede olmadı asla bizimkinde
Aselinannesi0655 MinikBaligim 6 aylıkken 5 damla olarak kullandık. 7-8 gibğ verğn damlayı akşama dogru. Biz etkisini gördük ya öksğrmekten uyuyamıyordu
ikierkekanasii MinikBaligim 5 aylık oğlum 7.600 kilosu bizede öksürük için vermişti doktor 7 damla kullanıyoruz akşamları ama ne sersemleştirdi ne de uyku yaptı öksürük geçti
bendenbirtanedahayok MinikBaligim alerjikse mutlaka immünoloji doktoru görsün zaditen geçirenmbir damla değil sadece yatıştırmak amaçlı veriliyor
MinikBaligim cansu2600 ya şimdi yeni uyuttum zaten hala öksürüyor uykusunu etkilermi bilmiyorum ama yan etkilerini okuyunca üzüldüm yani
cansu2600 MinikBaligim Dediğim gibi oğlumda işe yaramadı ne uyku yaptı ne öksürüğü geçti. Uykudan uyaniyodu öksürmekten sonra tekrar doktora gittiğimde başka bı surup vermişti öyle geçti. Tabi herkeste aynı etkiyi yaratmaz o yüzden bir kaç gün gözlem yapın ona göre hareket edersiniz çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçip gider
Aselinannesi0655 MinikBaligim zatüre olmuştu. Evde duran cocuk nasıl oldu anlmadık ama çok kötüydü cigerde iltihap yapmıştı . Antibiyotiğin dozunu yükseltti 2 gün verdim. Sonra damla ve hva kullandım 10 gün günde 6 sefer hava
MinikBaligim ikierkekanasii şuan tek derdim şu öksürük geçsin çocuk gece boğulacak diye kaçgündür uyuyamıyorum ya
ikierkekanasii MinikBaligim Bizde aynıydık o damla geçirdi çok şükür kullanın geçecek sizinde. Geçmiş olsun 🌸
Aselinannesi0655 MinikBaligim size de canım çok dikkat et. 25 gün sürdü bizim mahvoldu cocugum. 6 tane doktor gezdim 4 ü özel. Biri rsv biri influenza biri bronşit valla Allah sonumuzu hayretsin
MinikBaligim Aselinannesi0655 allahım çocuklar hasta olmasın gerçekten tek duam bu inşallah bütün hasta çocuklarımız biran önce düzelir
MinikBaligim TulayGeriDon allah allah herkese farklı damla sayısı demiş doktorlar eczacıda kilosuna göre 1 damla dedi
iloslos İnfluenza , 1 yaş, kilosu 10.850, 5 damla verdi. Gece öksürük çok olursa 5 damla daha ver dedi. Ben de bu gece ilk kez deniyicem bakayım uyku yapacak mı
MinikBaligim iloslos benimki uyuyalı 4 saat oldu deliksiz uyuyor doktorun dediği sayıda verdim damlayı 8 damla bakalım ben yine takiptryim