elif8586 Bebegim yemek adina her seyi reddiyor 26. Hafta atagi gecirenler atak olablir mi bu. Ne kadar surede atlattiniz cok zor durumdayiz
MinikBaligim elif8586 1 aydır bu durumdayız bugun doktor bir ayda sadece 300 gram aldığını görünce kaşık mamasına geçiyorsun böyle olmaz dedi başladık bakalım sevdi gibi
MinikBaligim beyzamelis bugun hipin pirinçli kaşık mamasını aldım daha 1 öğün verebildim ama iştahla yedi doktor ek gıda ve kaşık mamasıyla götüreceksin biberonla olmuyorsa dedi
[silindi] Aaa ben de diyorum niye mama içmiyor bu kız. Bu haftalarda böyle birşey olduğunu bilmiyordum🤦🏻♀️ günlük toplam 200-250 CC zorla içiyor inşallah düzelir
[silindi] MinikBaligim merhaba kaşık mamasına ne zaman başladınız meme ve mama reddi biberon reddi hepsi var ne yaptıysam olmadı her şeyi denedim ama saatlerce aç kalıyor yinede istemiyor
[silindi] kbr2805 sonradan geçti ama ben de mamaya çok ara vererek içiriyorum. Ek gıda emzirme falan derken bazen günde 2 bazen de sadece yatmadan önce bir kez veriyorum. Acıktığı için içiyor mecburen. siz de biraz arayı açarak verirseniz içer muhtemelen
kbr2805 momas 7.ayda mı düzeldiniz yani atağımız bitmek üzere gösteriyor ama yok yani çok keskin reddediyor kalıcı olmasından korkuyorum sıvısız kalıyor
kbr2805 [silindi] 5 6 saat bekliyorum yok kesinlikle aynı sütüde aynı şekilde reddediyor şaşırdım kaldım
momas kbr2805 yoo 6. Ayın başında bitti bi ara atak var 29-30. Haftada sonra 8. Ayda asıl atak var biz şu an onu yaşıyoruz 6. Ayı mumla arıyorum