Sevginurkederoglu 5 aylık oğlum var. Aldığım bütün çoraplar iz yapıyor bileklerine. En son 9-12 aylık aldım yine çok kesiyor bileklerini. Ne yapsam çare olamadım. Var mıdır önerisi olan🤷🏻♀️
Deletedmom139 Sevginurkederoglu lc wakikinin çorbalarının bilek kısımları 2 kat ve kalın iz yapmıyor tabi hepsi değil onlardan bulduğumda ondan alıyorum ben iz yapmıyor bu sayede gece yatarkende uyku tulumu ayaklı olduğu için çorapsız yatıyor deneyebilirsiniz
Sevginurkederoglu Ikrazumra19 normaldir tabide o kadar iz kaşıntı yapar. Sürekli çoraplarını çıkarmakta istemiyorum malum havalar soğuk gece muhtemelen rahatsız oluyor çünkü bende rahatsız olurdum iz yapan şeylerle uyusam 😂
Gulhanb Sevginurkederoglu gece çorapla yatırmamak lazım aslında her uyuduğunda çorabını çıkarmak gerek uyumadığı zaman için de çorapların lastiklerini ayak bileğinde vurabilirsiniz orası biraz daha ince iz yapmaz belki bir de patikli tulumlar da iyi yarar
Acemiannecik Sevginurkederoglu Deletedmom139 arkadasin dedigi gibi lcwda lastiksiz var ben gunduz oyle giydiriyorum gece corap giydirmiyorum
Sevginurkederoglu Deletedmom139 Bi deneyeyim teşekkürler. Uyku tulumlarını sevmiyor bizimki yaa hiç 😄
Gamzee88 Sevginurkederoglu ben elimle lastik kısımlarını çekip koparıyorum valla🙈ne kadar koparsa kardır die,
Sevginurkederoglu Acemiannecik müslin örtüyle uyuyor kalın battaniye örttürmüyor örtünce hemen uyanıyor. Çorapsız yatıramıyorum maalesef🤷🏻♀️
Sevginurkederoglu giydirmek bende istemiyorum ama üstüne kalın battaniye örttürmüyor. Müslin örtüyle uyuyor çorapsızda olursa ayaklarını dışarda bırakıyor maalesef 🤷🏻♀️
balannesiii Sevginurkederoglu olsun canım belki öyle rahat ediyodue bırak dışarda bıraksın benim oğlumda öyle üstünü cok acar kapatsamda ayakları mutlaka dışarıdadır alıssın corapla yatırmak iyi bişey değil yazık bide bileklerini kesiyorsa
Acemiannecik Sevginurkederoglu örtünmeyi sevmiyorsa ayakli pijama da giydirebilirsiniz hem kan akisi sağlanmış olur hemde üşümez 🤗 uyurken kan akisi oldugu icin ayaklari sicacik oluyor zaten soguk olmuyor deneyebilirsiniz 😊