girlmomm Kızım 20 aylık son günlerde yeni huy edindi istediği bişey olmayınca ya kafasına vuruyor ya bana vuruyor çok üzülüyorum bu huyuna inatlaşması da öyle 2 yaş belirtileri heralde ne zaman geçer ya napmam gerek bu huyu unutturmam için😓
balkizlar girlmomm yapma demeyeceksiniz görmezden geleceksiniz.. bir de sinirini başka şekilde çıkarması için bir şeyler yapmanız lazım.. sakinken kızım sinirlenince şu yastığa vurabilirsin diyip gösterebilirsiniz… hacıyatmaz alabilirsiniz.. kum hamur su oynamasını teşvik edin
girlmomm balkizlar geçici midir ya ne zaman geçer ki ilk bi kızdım öyle yaptığını görmücem flan diye bugün görmezden geleyim ama ya görmüyorum diye abartırsa
balkizlar girlmomm hayır abartmaz… zaten ya gerçekten çok sinirlenip ne yapacağını bilmiyordur ya da sizin tepkinizi çekmeye çalışıyordur.. o yüzden asla yapma demeyin yazdıklarımı yapmaya çalışın
balkizlar girlmomm geçici evet ama süresi size ve çocuğa bağlı her çocuk bir dönem yapıyor önemli olan enerjisini atması
balkizlar girlmomm hatırlamıyorum bizim 1 yaşından önce başına vurma olmuştu sinirden.. o da öyle anlatamadığında ya da istediği olmadığında yapıyordu
lAmMelodi girlmomm Benim kızımda aynı 14 aylık sürekli istedigi olmayınca kafasına vuruyor izin vermiyorum elinden birşey alınca bağırıyor🙄
Husnur girlmomm bizimde 14/15 ayda vardı doktor önerisiyle hiç görmemezlikten geldik kendine vurduğunda mesela kendine vururken aaa bak burda kitap var hadi okuyalım ya da araba sürelim diye dikkatini dağıttım 1 hafta sonra geçti
aybus6101 Husnur girlmomm 15 aylık oğlum yapıyor aynısını çok moralim bozuluyor onu öyle görünce yapma etme diye uyarıyorum mecburen ama dinlemiyor sanırım dikkat çekmek için, yalnız olmadığıma sevindim problem var sanıyordum bu bi dönem sanırım inşallah geçer
Husnur aybus6101 aynen öyle bende problem var sandım ama görmemezlikten gelmek gerekiyor dediğim gibi vurmaya başlayınca dikkatini dağıtın