aybarsmom34 TulayGeriDon Bacım, sanırım sela okunurken yapılması gerekiyor o. Bizim burada okundu, sizin yaşadığınız yerde okunduysa haftayı beklemen gerekiyor sanırım 😂
TulayGeriDon FtsCvlk bende 9. Aya kadar bekledim. Dönmüyordu. Nöroloji ye gittim. Gelişim testi istedi. Gelişim geriliği çıktı. 1 yaşında tekrar 18. Ayda tekrar gelişim testi vericez. Eğer hala varsa o zaman tedavi veya fizik alacak
FtsCvlk TulayGeriDon çok özür dileyerek soruyorum çünkü internette yeteri kadar cevap bulamadım. Gelişim geriliği tedavisi olan ve zekayı etkilemeyen bir şey değil mi?
TulayGeriDon Hazom yürüme zamani gelmiş ama yürümeyen bebeleri selayla öğlen namazı arasında bunu soyluyorlarmis 3 hafta üst üste. 4. Hafta yürüyormuş. İnternete yaz izle asko 😄
Hazom TulayGeriDon vay vay neler duyuyorum. Ben sana daha fenasını anlatayımx bizim memlekette konuşamayan çocuklar için. Cumadan çıkan ilk kişiye kilit açtırırlar ki dili çözülsün diye 😂😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU TulayGeriDon 3 kere yaptım olmadı aradan zaman geçince pat diye bi gün yürümeye başladı 😂
maybeybi YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU konudan bağımsız kullanıcı adınız ilgimi çekince isminiz gerçek mi diye instagramdan arattım yasak elma yıldız ve soyisimleriymiş 🤦🏽♀️😁
etuerk TulayGeriDon ben instadan görüp inanmayarak yapmıştım 3. Haftanın sonunda yürümüştü 14. Ayına bir gün kala
defnemomm_ TulayGeriDon Nasıl oluyor bu , tamamen meraktan yapmak istiyorum 🤓 12 aylik kızım , 2 aydır tutunarak yürüyor her yeri ama henüz tam olarak desteksiz yürüme yok. çok hevesi da yok gibi 😂😂