cLearQueen Pirasalipuding evet erken gecicez ek gidaya zaten insallah onemli bisey yoktur bide tup bebek cok korkuyorum bisey olur diye
rroselightt cLearQueen Tabi ki düzenli olarak artması iyi bir şey ama her bebekte duraksama dönemi oluyor, bu ay bu kadar alır gelecek ay 600 gr alır toparlar mesela. Tabi ki elinizden geleni yapın ama kendinizi kahretmeyin, onu demek istiyorum ☺️
aysebb cLearQueen Her doktor farklı birşey söylüyor zaten bu kilo konusunda anlamış değilim. Doktor ve ebeler arasında neden böyle fark var acaba çözemedim 🤷♀️
Mrcasl-1 cLearQueen Kanda çıkmaması alerji olmadığı anlamına gelmiyor maalesef 1 yaşından önce yapılan alerji testlerinin doğruluk payı çok düşük alerjik belirtiler varsa alerjiktir alerjen gıdayı kendiniz bulmanız gerekiyor teste takılmayın bebeğiniz küçük olduğu için çıkmaması muhtemel bu durumda en iyi gözlemci annedir alerjik bebeklerin en iyi doktoru anneleri oluyor maalesef
asilsmom_ cLearQueen merhaba benim bebegim de 5 ay 20 gunluk. 3. Aydan sonra kilo alimi durdu neredeyse. Bugün tatildi 6550 çıktı maalesef. Alerji olduğunu nasil anladiniz? Ben avrupadayim burada doktorlar relax maalesef. Ve bana mamaya bile gerek olmadığını su an kilo vermediği için sorun olmadığını söylediler. Ama cocuk 3 aydır kilo almıyor. Ben mama vereceğim Ek gida da 2 gidim yediği şeyler kilo aldirmiyor
cLearQueen asilsmom_ mukuslu kanli kaka egzama ciltte dokuntu huzursuzluk kusma gaz bunlar alerji belirtisi olabilir.
elif0712 Benimde bebeğim 250 gram aldı doktor az dedi ama sağlık ocaklarında kıyafetle ölçüm yapıyosalar yanlış ölçüyo olabilirler dedi çıplak ölçüm en doğrusu dedi bilmiyorum ne yapıcam
cLearQueen Layddiana yaa oyle kiyasma olmaz ki. Dogum kilosu vs onemli. Benimki alirken sadece bu ay almado
gizematadeniz cLearQueen kilosu gayet iyi uzulmeyin bizim 6. Ayda 7500 dü 7. Ay olacak hala 7500. Cunku cooook hareketli.
gizematadeniz Layddiana sürünerek evi geziyor. 6 aylik. Zaten cok merakli etrafa bakcam diye az emiyor. Bir de sürünmeye emekleyemeye başlayınca almadi kilo