Keremduyguegemen Kızlar bu mamayı kullanan var mı acaba bebeğim kakasını yeşil yaptı acaba mama olabilir mi diye şüphelendim 7 aylığız ek gıdamız çok iyi hiç yeşil yapmamıştı gıdalar ..
Goktug0711 Keremduyguegemen biz kullanıyoruz ama hiç yeşil kaka olmadı bizde. Ama benim bebeğim 4 aylık ek gıdaya henüz geçmedik
Kucukkalbim Keremduyguegemen 10 aydır kullanıyoruz çok memnunum 👌🏻 bizde bi sıkıntı olmadı üşütmüş olabilir üşütünce yeşil kaka yapıyorlar
Amineyusufmuhammed Keremduyguegemen 4ay 10gunluk olduk kilosu 7kilo uzerinde gelisimi kilosu iyi dedi doktorlarimiz mamaya devam ama simdi gunde 2 defa veriyom arada oda mecbur kaldigum zamanlar 60ml ogle 60ml aksam uykusuna yatirma dan saat 9 gibi veriyom tavsiye ederim gerci bazi arkadaslar bana karsi cikiyo ama Ben kullandigim seyleri oneride bulunurum kimseye kafadan bilgi vermem siz isterseniz doktorlariniza danisin
Melekdanis Kucukkalbim Görümcrmin kızı dsha 20 günlük 120 cc içiyor ve doymuyr 30 daha yapıyolar siz öylr yazınca şok oldum dogrusu 😳 bizim kız fazla içiyor değilmi
serapgs09 Bizde kullanıyoruz arada yeşile yakın oluyor kakası ama ben anne sütü de veriyorum mamadan olacagını zannetmiyorum.
Rabisss Keremduyguegemen 1 seneyi aşkın süredir bebelac kullanıyoruz hiç böyle bi sorun olmadı. Yediği bi şeyden olabilir mi ? Zaten mama yiyen bebeklerin kakasının yeşile dönük olması normal.
Keremduyguegemen Rabisss öylemi çok teşekkür ederim ☺️ yeni başladım bu mamaya mama seven bi Bebek değil oğlum
MuhammedAmine Keremduyguegemen ben çok uzun zamandır kullanıyorum öncesi sma kullanıyordum o yeşil renk yapıyordu ama bebelac gold yapmıyor
Kucukkalbim Askim 3 bazen 4 öğün içiyor 1 öğünde ne çıkarsa anne sütü alıyor sizin bebeğiniz kaç aylık
Sibelmkafedzhi Keremduyguegemen fazla beslenmekten oluyormuş yeşil kaka. Biz sma kullanıyorduk sürekli kakası yeşildi korktuk haliyle doktora götürdük, doktor çok normal demişti
Keremduyguegemen Sibelmkafedzhi sma kullanıyordum bnde kilomuz gelişimi durdu sanki değiştirdim 2 gündür bebelac kullanıyorum
tubaelif Keremduyguegemen canım 9 aylığız 3 aydır kullanıyorum ama demir damlası da alıyor. Ondan oyle olduğunu düşündüm