arasbek traum86 tiksinmiyor ama emmiyor diliyle oynuyor ısırıyor sağa sola götürüyor ya da ağzından geri akıtıyor lansinoh avent timme tipy var
traum86 arasbek o zaman aç değildir ya bizimki emzirdiğim halde veriyorum alıyor yani Aç olsa alırdı bence sizinki
traum86 arasbek biberon istemiyor Kaşıkla denediniz mi Mama kaşıkları olur Biraz zor olur belki ama en azından içiniz rahat eder
arasbek traum86 kaşıkla da yarısını içiyor yarısmı ağzından akıtıyor canım gece uyandığımda de vermek istiyorum bibierın şart bana kesin ama napcm bilmiyorum
traum86 arasbek seni çok iyi anlıyorum Doyduğundan emin olmak istiyorsun Ben de öyleydim Uyku arasında rüya öğünü gibi yapsan biberonu yine mi almaz acaba
traum86 arasbek nasıl yaptınız anlatabilir misiniz Tadım yapmadan Ben de başlayacağım da Bir fikir olur hem
arasbek traum86 anam babam usulu gittim direk canım çorba denedim tarhana yoğurt çorbası falan irmikli muzlu yumurta verdim elmaz muz armut havuç püresi yaptım falan
traum86 arasbek ya nasıl yapıyorsunuz biraz anlatın mesela mercimek yemeği veriyor musunuz gibi gibi merak ettim sürecinizi
ogretmenanne2024 melina09 merhaba sizi takibe aldım.istah açan hangi tarifiniz benim kızımda çok zayıf 🫶
arasbek traum86 yok gaz yapar tarhana şehriye çorbası yoğurt çorbası verdim sabahları irmikli pekmezli cevizli yumurta akşamları yoğurt ya da meyve püresi ama iki gündür iştahsız yemek istemiyor
arasbek traum86 merhaba uykularınkz ne durumda düzeldi mi tamamen gece kaç kere uyanyor kaç kere besliyorsunuz