Oğlum doğduğundan beri sürekli ağlayan bir bebekti. Çok kez hastaneye götürdük gaz kolik vs derken bebeklik dönemini atlattık. Şuan 1,5 yaşında tam 18 aylık. Beni anlıyor yani insanları anlıyor baba teyze anne gibi birkaç kelimeleri var saklambaç cee ee gibi oyunlar oynar, göz teması gayet iyi, biri onunla konuştuğunda sonuna kadar dinler, hayvanlara ilgisi var. ama bazı hareketleri başladı durup dururken kısa süreliğine kafa sallaması birkaç kere parmak ucunda yürümesini gördüm, kendi etrafında yan bakarak dönmesini gördüm. İstediği birşeyi ağlayarak ses çıkararak elimden tutarak istiyor, kendi işaret etmiyor. Ramazan ayında yüreğime oturan o ağırlığı size tarif edemem. İçimde oluşan o ateşi size anlatamam. Deli gibi araştırıp duruyorum bu belirtiler Otizimmiş. Otizim ne bilmezdim ama son iki haftadır kafamın içi o kadar dolu ki. Bu hareketleri olmasa normal olduğunu varsayardım ancak bazen yaptığı bu hareketlerden dolayı oğlumdan şüphelendim. Bazen de yok ya normal işte zeki olduğu için heralde böyle yapıyor diyorum. Mental olarak hiç iyi değilim. Asla uyuyamıyorum kıyamet kopsa beynim idrak edemeyecek kadar dolu. babasıyla dahi konuşmadım konuşmayı da düşünmüyorum hastaneye götürmeyi de düşünmüyorum benim sizden istediğim şey Umut, öyleyse bile düzelir mi veya sadece bu hareketleri geçici midir? Evde eğitmeni oldum oğlumun. Etrafında böyle çocuklar olupta 4 5 6 yaşlarında nasıl oldular. Oğlumun geleceği ne olacak? Bana yardım edin. Çok yoruldum