anonim2321 benim kızımda 2.5 yaşında ilk defa gönderdiğimde birkaç gün sonra kızımın ağlar şekilde fotoğrafı geldi toplu çekilmiş yerli malı haftasıydı. Direkt müdürü aradım saatlerdir çocuktan haber beklerken bu şekilde mi bakıyorsunuz çocuklara diye 2 dakika sonra da çekilebilirdi o fotoğraf çocuğu susturmak varken gibisinden bi tartışma yaşamıştım. Direkt öğretmen ile irtibata geçildi. Suluğu fotoğrafta çıkmasın diye almak istemişler kzımda vermemiş ve ağlamış. Reklam ajandı değil güvende olduğunu düşündüğüm için gönderiyorum buraya demiştim sonrasında hiç zorlama yaşamadık. Bir keresinde de kızım abla paat yaptı dedi poposunu gösterdi tel tük kelimeler ile konuşuyor daha sonra bunu videoya çekip yine attım müdüre ve öğretmene kamera kaydına bakıldı meğer kendi sınıfında bi iri kız var ona diyormuş kızım abla diye. Koşarken iktirmiş. Yani imkan varsa kamera kaydına bakın, izleyin yoksa alın derim. Şuan sorunca seviyor musun öğretmenini diye evet diyor. Görünce koşup sarılıyor vs içim rahat