gzmdasss Çıldırmalık ay bir de ramazan ayında başladı oruçlu olup sabretmek daha da zor. Nasıl başa çıkıyorsunuz, önerileriniz nedir kızlar? En önemlisi ne zaman geçiyor bu sendrom denilen çocuğumu küçük canavara çeviren saçmalık🤬
-Ozge- gzmdasss Geçmiyor bacım 2. yaşta pamuk olan oğlum şuan sabrımla oynuyor 3. yaştan bildiriyorum
Minigim38 gzmdasss 28,5 aylik gerçekten deli ediyor sbah 7 de kalkıyor öğlen uykusu yok dhaa bu saat oldu uyuyacak. Sahura kalktığım için 5:30 da uyuyorum 1 2 saatlik uykuyla tün gün deliriyorum bundan 1 saat önce kafam yerinden çıkmıyor diye 1 saat ağladı saçma sapan şeylere oturup ağlıyor
gzmdasss dayes Ceylanmehmet Minigim38 Kızlar birşey sorucam arkadaşlarına ve size vurma ittirme durumları oluyor mu benim çocuğumda var geçici bir durum farkındayım ama üzülüyorum
Ceylanmehmet Benimki e biraz önce uyudu daha herşeyi kendi yapmak istemesi istemediği bişeyi asla yapmaması yolda tek başına yürümek istemesi daha neler neler geçsin artık hergün farklı birşeyle uyanıyoruz
dayes gzmdasss arkadaşlarına yok ama babasına ve bana yapıyor elini kaldırıyor daha doğrusu, sürekli hayır, anneye/babaya vurulmaz diyoruz.
Ceylanmehmet gzmdasss bana bazen vuruyor ama anlatıyorum ona çok öyle yok yani sürekli olan bişey değil
forumgurmesi 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz. Dün şey oldu mesela kızımla aramızdaki diyalog; -Anne bu ne ? -Çekçek annecim(ayakkabı çekeceğinden bahsediyorum) -Hayır çekmicem diyerek ağlayış 😂😂
gzmdasss dayes çoook kez söylüyorum güzelce anlatıyorum ama yapmaya devam ediyor sert tepki verip kızıyorum öyle de düzelmiyor görmezden geldiğim oldu hani acaba büyük tepki veriyorum sırf bu tepkiyi görmek dikkat çekmek için mi yapıyor diye yook öyle de düzelmedi ne yapacağımı bilemiyorum bize arkadaşlarına herkese karşı var vurma huyu ne yazık ki, çok ekrana maruz kalan bir çocukta değil günde max yarım saat bazen hiç izletmiyorum hani TV de çocuğu agrasif yapar diyorlar ya ailede öyle birşey gördüğüde yok 🤷♀️
coldplayy gzmdasss lego, cırtlı kitap, mutfak, puzzle, bebek evi, kule oyuncakları gibi ilgi alanına göre oyalayıcı oyuncaklar alın. Burda biri paylaşmıştı; elektrikli dişli yapı oyuncağı çok fazla parçası var. Henüz kurmadık ama ben çok beğenip aldım.
kizinaasikbiranne gzmdasss sorma yaa valla yıldım yaz aylarından beri var ama 2yaşına girdi gireli daha çok var 🤦🏻♀️4 yaşına kadar sürebiliyormuş tam krizlik hadise 🤦🏻♀️ yerlerden kalkmıyor sürekli ağlıyor istediğini yaptırmadan rahat vermiyor durmuyor susmuyor vs
gzmdasss kizinaasikbiranne azalıp düzeleceğine daha da artıyor galiba yapabileceğimiz şey alışmak olacak başka birşey yok
Fadime17 gzmdasss gerçekten bir de ramazan olunca ayrı zor geçiyor. İnatlaşmalar olur olmaz şeylere ağlama. Dediğini yapmam için yaptırasıya kadar söyleme 1,5 yaş bebesi böyle 2 yaşına girince nasıl olur bilmiyorum.
gzmdasss Fadime17 aynen öyle birşey istiyor veriyorum neden verdim diye ağlıyor geri koyuyorum neden koydum diye ağlıyor sabrımı sınıyor