Senaikra2121_ rumeysaatk şimdi eczaneden aldim bende acaba kaç günde söktürür bilginiz var mu kullanan bende emziriyorum kızım 15 aylik
kirazz55 churchil Benimde 10 gün oldu gecikti geçen ayda 20 gün bende şüphelenmiyorum gelecek gibi bir türlü gelmiyor Son 3 aydır böyle geç geliyor az kanamam oluyor ve ani ateş basmalarim var herhalde diyorum menepozami giriyorum 🤣
churchil kirazz55 hayırr daha genciizz 😂 muhtemelen o kanı atamadığımız için ateş yapıyo bünyede 😂 bazen benim de oluyo
kirazz55 churchil onları içtikten n3 kadar sonra geliyor acaba bende 3 gündür ikisininde içiyorum ağrı var ama gelen yok
kirazz55 churchil büyük ihtimalle ondan 2 3 gün daha gelmezse adet söktürücü alacağım normalde de düzensiz im zaten ama 2 3 aydır iyice geç gelir oldu çokta ilaç kullandim bu ay belkide ondan diyorum bakalım
Senaikra2121_ Kizlar hamilelik testinin ilk idrarla mi olması gerekir ben hiç birsey yiyip içmedim ama ilk idrarım değildi negatif cikti
rumeysaatk @"Senaikra2121_ benim kuzenim kullanmıştı 3 gün içerisinde olmuştu fakat ben kendim ilk defa kullanıyorum dün 2 tane aldım hala dört gözle olmayı bekliyorum
churchil kirazz55 kişiye göre değişir ki ben bi kez maydonoz suyu yapmıştım ertesi gününe olmuştum sanırım bi daha da ihtiyacım olmamıştı bugüne kadarmış o da sanırım 🫠
rumeysamine Bende en son 8 şubatta olmuştum daha olmadım korkmuyor degılım valla karın ağrım var ama gelen giden yok 🤭
fatmaselbala Senaikra2121_ benimde olmadı normalde olurdu olmadı ne oldu buna anlamadım ama adete yakın çok çok az oldu
Senaikra2121_ fatmaselbala biraz daha olmazsam kafayı yiyebilirim sizde benim gibi çok takıyor musunuz ya benim iki kızım var biri 7 yaşında diğeri bir buçuk yaşında çok erken olsun istemiyorum
fatmaselbala Senaikra2121_ Açıksası ben o kadar takmadım çünkü 3 yaşında kızım var 2. Yi istiyorum ama özellikle bir uğraşımız yok olursa mutlu olurduk olmadı bir problem yok ama çok streste erteliyor
Senaikra2121_ Valla şimdi tuvalete gittim baktım olmuşum ama ben tarlusal hap kullandım çünkü çok stres yaptım emindim hamilelik yok biran önce olayım istedim