Zehrauzunoglu Normalde bagırsak problemlerı yasayan bi insanım dun aksam da soylemesı ayıp ezogelin corbası yemiştim. Aksamına eşimin ailesı sulalecek oturmaya geldı ve karnımda bır agrılar neyse cocugu uyuttum koltuga oturdum sohbet edıyoz yakınımda çok ınsan yoktu gaz kacırmayım dıye kendımi sıkıyorum sıkıyorum derken o gazlar nasıl olduysa hani gaz malum yerden cıkar ama benım resmen va.. ya dolmuş kımıldadım ve bi kaç gaz çıktı kendılıgınden 🤣🤣 millet anladı mı bilmem ne dıye utancımdan bakamıyorum derken bı daha kımıldasam yıne cıkcak istemsızce nasıl oluyo bılemedım kalksınlar dıye dua edıyorum neyse kalktılar ayaga kalktım yıne gaz cıkıyor ama herkes kalktıgı için ses vardı neyse onlar gıttı hemen odaya kactım 😓😓 ne olcak bu benım halim o gaz neden ordan cıkıyor ayy rezil oldum ya
zeynepalp Zehrauzunoglu offff bu şey benim de başıma geldi bir kere... vajinadan çıkan gazı asla tutamıyorsun. 🤦♀️
Mom091 Zehrauzunoglu annemin bir lafı vardır bir osuruk bin doktora bedeldir diye o geldi aklıma😁😁😁 olabilir böyle şeyler insanız neticede😊
ozi Zehrauzunoglu rektovajinal fistül diye Internetten bakabilirsiniz. genelde dogum sonrası oluşuyormuş.
Zehrauzunoglu zeynepalp evet ordan çıkıyor ve evet tutulmuyor ama kendımı sıktıgım için oldu 🤦♀️ Neden boyle oluyor ya çok utanc verıcı
Zehrauzunoglu Sema6666 ya normalde malum yerden gazı oluyor ama tutunca sanki gaz ordan oraya kacıyor doluyor ben de anlamıyom kı ordan patır patır cıkıyor kımıldadıkca bi kaç kez yasadım 😬
Zehrauzunoglu Mom091 insanız ama millet oyle dusunmuyor arka arkaya utanmadan hala yapıyor dıye dusunuyor
Ayseduman Ssevey şimdi bakrım da İnternetten Sorması ayıp cinsel ilişki kurarken hava giriyomuş o sırada oluyomuş iştw yada başka bişi oluyomuş fütüs mü fitilmi fütülmü ne tamponmu neymiş onlardan oluyomuş yanii nası diyimm içeri bişi girince😕🙄😑
dvran22 Bende doğumdan sonra ilk zamanlar eşimle birlikte olduktan sonra yaşıyordum bu durumu Çok kötü bi durum hareket ettikçe oluyor sanki ne olduğunu da anlayamıyorm 😏
zeynepalp Ben araştırdım aslında çoğunlukla cinsel ilişki sırasında içeriye hava dolmasından kaynaklanıyor. Ama cinsel ilişkiyle hiç alakası yok benimkinin 🥴 başka sebep ise doğumdan dolayı genişleme, yada fistülden kaynaklı yazıyor..
dvran22 zeynepalp mesela ben doğumdan sonra ilk ilişkilerde yaşadım bunu bu aralar öyle sıkıntım yok demek ki doğru olablir doğumdan sonraki genişlemeden dolayı ilişki sonucu oraya hava doluyor Ayy bu ne yaa😂😂
Miranmir Zehrauzunoglu haha😂 benim oglum babasının yanında bi kac kez gaz çıkardı, babasida yeter oglum artk ayıptır dedi, oglumda üzülerek baba ben yapmıyorum totom durmuyor demisti😂😂😂
Zehrauzunoglu Ayseduman hayır fistülden bahsedıyosunuz sız o catlak demek. Bılmıyom ben de catlak mı var ney şimdi 🤣 cinsel ilişki ıle alakalı degıl benımkı gazım vardı