gg3848 atabey777 muhallebi su anne sütü ve pirinç unu var sadece normal bir muhallebi değil dr umuz bu şekilde başlattı
Pinrrr gg3848 ben nerdeyse hergun veriyorum hicbi gaz da olmadı artık ne gazı koca bebekler donuyolar o sırada cikariyo saplarını vermeyin ben havuç patates kabak brokoli tavuk suyu veriyorum
serendipity16 gg3848 benim oğlumda yapmadı 6 aylıkken vermiştim az az şu an haftada bir yaparım çorbasını falan çokta sever her bebekte gaz yapmaz
devasl gg3848 brokoliyi tatlandırmak için yapılabilir tek tadmlardan sonra tabi yoksa bende pişirmeden yediriyorum meyveleri suan 8 aylık kızım kereviz buharda pişirip mandalina suyu ekliyorum içine cok az yemeğin yanına koyuyorum afiyetle yıyo
iremosa gg3848 anlıyorum ama siz yine de protein ağırlıklı gitmeye gayret gösterin derim.. çoğu doktor artık muhallebi önermiyor
devasl gg3848 inş sever bizimkinin en sevdiği meyve şimdilik mandalina 😀yaz meyvelerini tadınca değişebilir belki
cennetkusum16 gg3848 ver eline brokoliyi yesin bişey yapmıyor. Karnıbahara hafif kimyon ekleyebilirsin
Minnakordek gg3848 karnabahar yedi benimki bugün üç lokmacik çocuğun yüzü gözü değişti😂 pes etmeyecegim bir çocuğum sevsin bari
gg3848 atabey777 benim bebiş azcık kilo alsa güzel olacak 1 tk kaşığından yapıyorum ve çeyreğini anca yiyor zaten yine de teşekkür ederim
gg3848 atabey777 bir de eğer organik pirinç unuysa pirincin o dış kabuğunda da vitamin varmış faydalıymış okuduğum yemek kitabında anlatıyordu normal market pirinç unları sadece içinden yapıldığı için dediğiniz gibi boş kaloriymiş bilgi olsun diye paylaşmak istedim 🤗
ase95 gg3848 hepsini yedirdim 6 aylıkken hemde üst üste iki gün sonra bir de karışık çorba yaptım gaz falan olmadı