papatyakokulum_ kızlar selam. ben ilk defa brüksel lahanası pişirıcem. tadını merak ettim aldım ama nasil pısırecegımı bilemedim. tarıfte baktım daha çok salata tarzında tarifler var. sımdı lütfen bana yardımcı olur musunuz bu bebek lahana nasıl pıser😃
likeli papatyakokulum_ bol zeytinyağlı soğanlı salçalı tencere yemeği olarak yapıyorum ben. Bayılırım en sevdiğim yemeklerden biridir.
bitboylum papatyakokulum_ önce ilk birkaç yaprağını soy bol su da yıka ya da istersen biraz sirkeli su da beklet canım sonra istersen haşla istersen salçalı soğanlı havuçlu yemeğini yap
tazebiranne774_ papatyakokulum_ dış yapraklarını alıp yıka biraz haşla istersen bazen acı oluyor sonra başka bir tencerede soğan kavur hafif salça koy üzerine havuç ve patates doğrayıp koyabilirsin bir de lahanası ekle isteğe göre portakal suyu ya da limon koyup baharatlandırıp yiyebilirsin ben en çok bunu sevmiştim canım
Beyninizikullanmakucretsizdir papatyakokulum_ herkesin damak tadı farklıdır belki siz çok seversiniz 😬
papatyakokulum_ likeli pekı ıcıne lımon suyu, patates ve havucta koyanlar var onlarıda koyuyor musunuz
Deletedmom_216 likeli bebeklere ne zaman verilebilir acaba bilginiz var mi? Bide yaslayip yogurtla nasil olur
likeli papatyakokulum_ bazen havuç koyuyorum. Bazen de salça yerine domates. Ya da domates ve salça karışık yapıyorum. Patates ve limon hiç koymadım.
papatyakokulum_ Beyninizikullanmakucretsizdir bız kapuska seviyoruz aslında bunuda severız dıye düşünüyorum 😃
papatyakokulum_ bitboylum salcalı soganlı yemegını bı ya iftar için olacak esım yoğurtlu olarak yemeyebılır yanı yoğurtlu yaparsam onu yemekten saymaz meze olarak sayar 😃
Beyninizikullanmakucretsizdir papatyakokulum_ kapuskayı severim ama nedense Brüksel lahanası hoşuma gitmedi 😆
papatyakokulum_ tazebiranne774_ patates ve havuç koymasam düz saşcalı soganlı lahanayı pısırcem olmaz mı peki
bitboylum papatyakokulum_ aman bu kocalar da sanırsın dünya şefi onu yemez bunu yemez ama sorsan hiç farketmez der
gokceege papatyakokulum_ ben haşlayıp ortalarından kesip sonra limonlu ekşili sos yapıyorum çok güzel oluyor 😌
papatyakokulum_ gokceege ayy bunuda çok merak ettım bunu sonr ayapıyım önce salcalı yemegını yapıyım 😊
tazebiranne774_ papatyakokulum_ papatyakokulum_ pişer tabi ama patates bir kaç dakika sonra atsan daha iyi olur sanki çabuk eriyor patates