ayyyyayy Kızlar ya kirpiklerim kısa biçimsiz aşşağıda tüm makyajımı yapıyorum rimel sürünce mahvoluyor makyajım kıvırtıcı da kullanıyorum yok yani olmuyor sky high falan kullanan varsa maybelline ya da loreal tam da bilmiyorum önerilerinize açığım kızlar
BuzluKahve ayyyyayy Loreal’in yeni bir maskarası çıktı. Bir haftadır kullanıyorum harika. Mac almıştım geçen ay, ondan daha iyi çıktı bu. Hem de 3/1 fiyatına
Beyzanrrrr ayyyyayy hem uygun hem çok iyi olsun dıyosan Maybelline big shot maskara Hem dolgun gösteriyor az kirpklerin varsa hemde kaşına kadar uzatıyor senelerdir kullanırım
ayyyyayy seda_akkl teleskopik çok duydum baya övüyorlar çok teşekkür ederim galiba bunu alıcam inaşallha bende işe yarar
babyisleeping ayyyyayy en iyi markaları da denedim ama essence pembe maskara gibisi yok valla herkes takma kirpik sanıyor mutlaka şans verin fiyatı çok uygun ama ondaki performansı hiç bir maskaradan alamıyorum sırrımı paylaştım sizinle😂
ayyyyayy babyisleeping ya evet o harika bir maskaars ama benim kirpiklerimi çok yapıştırıyordu bir ara kullandım yoksa tüm arkadaşlarım çok seviyor
Efeannesi_ ayyyyayy L’Oreal paris telescopic kullanıyorm çok memnunum ince uçlu tek tek ayırarak hacim veriyor
Kitsu Loriel teleskopik.. liseden beri kullanıyorum o zamanlar yeni çıkmıştı. Kirpiklerim uzun ancak dümdüz başka rimel sürdüğümde kivrilmiyor ama teleskopikte herkes takma sanıyor
ayyyyayy Kitsu ya ne güzel benim ne uzun ne kıvrık çok kötü bazen diyorum keseyim belki düzgün çıkar ama olandan da olmak istemiyorum 😅😅
Kitsu ayyyyayy sakın ben kestimmm hep döküldü aralardan çok seyreldi 😂 bende kısa sık kirpiklere bayılıyorum da ok gibi 🥰