zzehir Kızlar evde çocukla beraber çağrı merkezinde çalışan varmı acaba zor oluyormu nasıl başladınız işe ders falan mı görüyorsunuz ilk önce bilen biri beni aydınlatabilirmi 🤗
zzehir zzehir Evde birşeyler yapmak istiyorum network işi yapıyordum ama artık olmuyor pek güvenemiyorum çok hak yediler o yüzden şimdi çağrı merkezinde çalışmayı düşünüyorum zor olurmu
egemir2024 zzehir canım oğlum 2 yaşındayken girdim ben online eğitime giriyorsun zoom üzerinden eğitimlere katılıyorsun çocuğa bakacak birisi varsa yapabilecek en mantıklı iş Aslı’ında evden çıkmadığın için masrafın olmuyor ev işleri aradan çıkıyor yemek kartın falan oluyor vs vs
zzehir egemir2024 İşte sıkıntı orda çocuğa bakacak kimse yok biraz daha büyüse oyuncaklarla oynasa oyalansa o zaman yapabilirim anca
melikemelisa Bende 6 yıldır çağrı merkezi çalışıyorum yeni ikizlerim oldu nasıl olacak nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok bakalım doğum iznim bitince tekrar deneyeceğim 🍀çoçuğunuz sakınse veya bakabilecek biri varsa en mantıklı iş bizim şirkette bebeği çoçuğu olup çalışan birçok arkadaş var
1Melek1Melek Kızlar bilgisayar ve kulaklık şartı olmayan bi firma varmı, bende başvuru yapmak istiyorum ama ekipman yok maalesef, ekipman şartı olmayan firma önerirmisiniz
melikemelisa Lise mezunu altı almıyor canım günlük 9 saat 1,5 saat mola kullanma hakkın oluyor ve vardiyalı oluyor
melikemelisa Global bilgi benim çalıştığım Turkcel çağrı merkezi canım her ilde yok ama farklı ilde olanları da almıyorlar ise canım kariyer net de global bilgi diye arat bulunduğun ilde varsa basvurabilirsin