altaylardantunaya sultan035 ben bu yıl ihtiyacı olan bişey aldım kışlık bot, eşinizin ihtiyacına göre bişey alıp yanına bileklik takıyorsa o şekilde bişey olabilir birde benim ki koyu fbli fb bileklikle anahtarlıkta eklemiştim çok sevdi hiç çıkarmıyor 😂
acimavi sultan035 ben bayramlık sweat aldım kızıma ve bana uygun olan bir kıyafet😁 bir de çiçek sepetinden kişisel kupa yaptırdım. Takım forması omuzlarında da kız çocuk, hem kızımın, hem eşimin ismini yazdırdım kupadaki formalara
momas sultan035 bütçeniz ne kadar bilmem ama bileklik takıyorsa eğer nomination diye bir marka var oradan charm seçip bileklik alabilirsiniz.
myavocado sultan035 saat olabilir ama fiyatlar makul dediğimiz markalarda bile baya uçuk bu ara, daha uygun bir seçenek de parfüm veya deri cüzdan ( üzerinde adı yazılı v.s. bir şey yapılabilir. )
tospikannesi_ sultan035 evlilik yıl dönümümüz geliyor fanatik Galatasaraylıyız değişiklik yapıp Galatasaray bileti ayarlıycam hep birlikte maça gitmek için… Ama bu ileri tarih için düşündüm ne zaman denk gelirse. Birde kızım sağolsun eşimin gözlüğünü kırdı ona gözlük alacam yaz ayında asla gözünden çıkarmaz ihtiyacıydı.
Epifenomen-gkc sultan035 benim eşim masa başı çalıştığı için belli omuzları çok ağrıyordu, ben de masaj koltuğu aldım. Eğer masa başı çalışıyorsa düşünebilirsiniz