bendenbirtanedahayok Sezaryen olalı 7.5 ay oldu 24 kilo verdim ama alt göbeğim kaldı, sporla düzelebileceğini düşünüyordum ama annem geçmez sadece ameliyatla anne estetiği olursun diyor 😢 umudum kırıldı var mı estetiksiz sporla karın düzleştiren 🥲
MoonCrystal bendenbirtanedahayok eğer dikiş üstünde yogunsa sarkarcasina evet geçmiyor ama gerginse zayıfsaniz çok kg almadıysanız hamileyken o zaman pilates yüzme vs geciyor
sekerszkahve bendenbirtanedahayok valla bir buçuk yıl önce doğum yaptım kilo falan herşey gitti göbek bana kardeş kaldı sporla falanda gitmedi çok çabaladım ama yok sezeryan olunca kalıyormuş doğumdan sonra sardımda işe yaramadı
bendenbirtanedahayok MoonCrystal maalesef gergin değil çok kilo aldım hamileyken öncesinde de spor geçmişim yoktu
bendenbirtanedahayok sekerszkahve hangi sporları denediniz özellikle pilates ya da yoga gibi kas grubu çalıştırıcı sporlarla bile erimedi mi 😢 siz kaç kg aldınız hamilelikte
aybarsmom34 bendenbirtanedahayok Hiç spor yapmadım, hiç korse kullanmadım. 50 kiloyla hamile kalıp 75 kiloyla doğum yapmıştım. 1 senenin sonunda kilom gittikçe karnımda gitti. Şimdi 52 kiloyum. Bu kadar takmayın, herşeyin bir çözümü var 🌼
MoonCrystal bendenbirtanedahayok bu durumda malesef kalıyor ama karın germe falan o şekilde çözümü var eğer tekrar doğum düşünmüyorsanız hastanelerle görüşün devlettedr yapılıyor tamamen ücretsiz değil ama özele göre uygun
sekerszkahve bendenbirtanedahayok yogayada gittim pilatese de crunch denedim valla bende işe yaramadım canım belki sende yarar sen dene ben 56 kiloyla hamile kaldım 30 kilo aldım doğumdan sonra bir ay içinde hepsini verdim ama göbek kaldı öyle kaldı ki her gören ikinciye hamile olduğumu düşünüyor😬🥺
bendenbirtanedahayok MoonCrystal geçende bir kadın olmuştu ameliyattan sonra vefat etti hatta fenomen ondan beri biraz korkuyorum ameliyattan😢 tabi ömür ne kadarsa o malum oluyor ama işte
05012025 bendenbirtanedahayok sezeryqnlı değilim ama ilk yavrumda sporcuanne ile calışmıştım 2 haftda 6 kg verip sıklasmaya başlamıştım ama devam edemedim şimdi ikinci bwbeğimde höbeğim cok dqhq büyük biraz toparlanıp şöyle bi 6 7 aylık olunca tekrar başlamak istiyorum online olduğu için bebeler yatınca cok rahat yapılabiliyor sayfasına bi bakın isterseniz
MoonCrystal bendenbirtanedahayok hadi ya görmedim onu tabi kader nasip sadece bı alternatifi var ama . Benim arkadaşım oldu mesela tabiki çok zordu sonrası bir ay kadar eziyet gibiydi ama şuan çok memnun
bendenbirtanedahayok sekerszkahve bende aynı şekilde ya 58ken hamile kaldım 79 doğuma girdim şuan 55 kiloyum ama özellikle regl öncesi hamilelik göbeğim geri geliyor 🥲 sporla gider diyordum ama bir miktar yıkıldım şuan😂
bendenbirtanedahayok 05012025 biliyorum çok teşekkür ederim, pilates almıştım bende pınar develiden o da iyiydide 50 dk canlı derste baya az hareket yapılıp fiyatlarıda şişik olduğu için bıraktım YouTube bir sürü ücretsiz ders var hızlı onlarla başlamayı düşünüyorum tekrar😊
bendenbirtanedahayok lAmMelodi korse kas tembelliği yaptığı için takmadım ablam fizyoterapist daha sonrasında o kas kütlesini çalıştırmak için daha zorlanırsın dediği için takmadım 🥲
sekerszkahve bendenbirtanedahayok yıkılma😅 ben kızıma baktıkça olsun kızıma değer diyorum valla yapacak bişey yok canım sezeryan doğumda göbek kardeş oluyormuş şuan 60 kiloyum ama göbek benden önden gidiyor 😂
05012025 bendenbirtanedahayok sporcu annenin aylık 700 lira falan toplu alınca daha uyguna geliyo aslında uygun gibi diğerlerini bilmiyorum tabi
lAmMelodi bendenbirtanedahayok Bana doktor hastane olurken tak dedi göbek için🥲Sporla toparlanır insAllah🙏🏻🌸
bendenbirtanedahayok sekerszkahve kesinlikle tekrar olsa tekrar doğururumda işte sinir olduğum şey doğumdan öncesi kilomdan daha azım ama o kotlarımın içine girince göbeğim çıkıyor kesinlikle aynı bedene geri dönülmüyor😂