mickeyy zeyinci Ben hem Taç markasını hemde jumbo markasını almıştım. İkisi arasında en kaliteli bilineni jumbodur ama jumbo marka teflonum 1 yıl bile dolmadan hemen soyulmalar oldu. O nedenle taç markasını öneriyorum. Taç granit
zeyinci mickeyy taç markasına çok baktım bir ara alacaktım memnun musunuz çizilme falan oldu mu jumbo da çelik setim var granit baktım ama çok pahalı
mickeyy zeyinci Taç granitten çok memnunum. Gri renkli olanı almıştım maşallah çizilme falan olmadı. Daha sonra bir tane küçük sahan jumbo markasından aldım. Daha alalı 1 yıl bile olmadı boyası kalktı. Jumbonun Çelik ürünleri güzel sadece
1prensessannesi zeyinci karaca biodiamond kullaniyorum memnunum. Granitlerde boraz dikkat etmek lazım kullanırken. Uzun ömürlü olması için makineye atmıyorum tahta ya da silikon kasik kullaniyorum 4 yıl olacak evleneli çizik hiç yok. Birde tefale bakin
BordoHuniliAnne 1prensessannesi aynen bende Karaca biodiamond kullanıyorum 4 yılı geçti, hergün kullanmama rağmen çizik bile yok. Makineye de atıyorum, ama hep silikon ve bambu kaşık kullandım.
zeyinci 1prensessannesi tefal de çok pahalı ömürlük tabi ama şuan onu alacak bütçem yok maalesef biraz uygun fiyatlı arıyorum
zeyinci larisa13 taç çok önerildi valla kafam karışık biraz ince gibi duruyor internette baktım da öyle mi
larisa13 zeyinci bence ince değil bende alalı 6 ay filan oluyor hatta çizildi geri götürdüm değişim yaptılar bir tanesine