arasbek Kızlar buraya video atılıyor mu bilmiyorum kızım 6 aylık bugün dikkatimi çekti ellerini sürekli oynatıyor mama sandalyesinde otururken oyuncak verince alıyor atıyor falan ama sonrasında yine yapıyor kafama takıldı
oylesinebiri__ arasbek benim ki şu an aynısını yapıyor elini kaldırmış inceliyor harekete ettiriyor eli açık
arasbek talhamamy hayır vurma değil mesela ellerimiz uyuşur karıncalanır da böyle parmaklarımızı hareket ettirir oynaktırız ya onun gibi
Gulcandoga talhamamy benimki fe 6 aykij olmak uzere 2elini birlestirip ağzına vuruyor sürekli dişten diye tahmin ediyorum
arasbek oylesinebiri__ elini inceleme bizim ki de yapıyor da bu öyle değil anlatamadım tam video atılsaydı atardım
gizememre arasbek ellerini keşfettiğini düşünüyorum benim kızım da öyle heyecanlanıyor bazen değişik hareketler yapıyor
ysltgba Benim kızımda 6 aylık sürekli ellerini izliyor. Sizinki hala devam ediyor mı? Aklıma takıldı normal mı
mamalisa arasbek benim oğlum da sürekli yapardı bilekten dans eder gibi döndürüyor dimi? Geçiyor büyüdükçe😄
ayggiz ysltgba merhaba benim oğlum da 7 aylık oldu bugün aynı şekilde yapıyor ellerini daha çok mama sandalyesinde ve oyun halısı da otururken önünde oyuncaklar varken heyecandan diye düşünmek istiyorum. Kucakta veya ana kucagindayken böyle bir hareketi yok. Sizin de otururken mi yapıyor
mamalisa ysltgba ben endişe etmemiştim hiç heyecanından yapıyor gibi gelmişti kendini o şekilde ifade ediyor diye düşündüm. Sıkıntılı bir durum değildir endişe etmeyin.21 aylığız oynatma geçti çoktan