Sunshine__ Kızlar misafir gelecek 15 -20 kişi bana bi tatlı önerisinde bulunur musunuz tek başımayım ve oğlum var 1 gün önce gece uyutup yapmayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler 😘😍
selambengeldim Sunshine__ en basiti şekerpare yapabilirsiniz, nefis yemek tariflerinde istiridye tatlısı var geçen gün yaptım 40 taneden fazla çıktı bir ölçüde ve çok güzel tatlı tavsiye ederim
Belinays_mom Sunshine__ normal borcam tatlıları o kadar çıkıyor zaten direk bi tatlı yapsanız olur mesela gelin pastası hem hafif hem güzel
Meri-Mel Sunshine__ Direk revani yapardım hem basit hem tutmama ihtimali yok hem şerbetli tatlı gidiyor Ramazanda ☺️ Ya da gelin pastası en sevdiğim ve pratik geliyor ☺️❤️
Belinays_mom Meri-Mel bende eşimde çok seviyoruz ben genelde sütlü tatlıları çok severim ve sütle ıslattığımda da sütü ölçüsünden biraz daha ıslatırım daha hafif oluyor ve çok seviliyor❤️
Meri-Mel Belinays_mom Ben tam karar islatiyorum kekim aşırı kabarmiyor çünkü yıllardır kabarıp sönuveiyor😅🤣🙈 ama efsane yapıyorum bence 😃🌸😅
_marsli_ Belinays_mom kaymaçina yapabilirsin.. balkan tatlısı ve yeryüzünün en kolay tatlısı.. çok güzel biz her hafta yaparız dilim dilim çıkarırsınız.. üzerinede fındık ya da ceviz kırığı koy missss
Ballilokmam11 Sunshine__ ay o değilde o kadar kişiyi nasıl agirlayacaksiniz ben gurbette yalnız olunca hiç o kadar kişi agirlamadim 😂revani kalburabastı kolay olur bence
Sunshine__ Ballilokmam11 Vallahi bende gurbetteyim kuzum eşimin sülalesi geliyor ayda yılda 1 kez görüşücez🤣
selambengeldim Sunshine__ iki ölçü yaparsanız baya bi fazla olur ya da tek ölçüyü küçük küçük yaparsanız 60 tane de çıkar ama çok küçük olur porsiyonlar
Aryamlinamom Sunshine__ etimekli pasta yapabilirsiniz pratik olabilir muhallebisine bir portakal kabuğu rendesi mükemmel oluyor üstüne de kremsanti tamamdır 👍