0808h Kızlar kızım 2 yaş 2 aylık yaklaşık 1 aydır kesinlikle gündüz uykusuna uyumuyor öncesinde de uyuttuğumda aşırı derecede direniyordu uykuya şimdi sabah 9 10 11 gibi uyanıyor akşam 8 9 gibi uykuya geçiyor gündüz bu kadar uyanık kalması normal mi iyi midir değil midir ? Mesela bugün 7 buçukt auyudu ama çok erken 🥺
Zeyks Benim oğlumda 28 aylık 2, 3 aydır gündüz uyumuyor , uyursa gece 11 den aşağıya uyumuyor o zamanda uyku düzeni bozuluyor, 8 gibi kalkıyor , 8 buçuk 9 gibi uyuyor gece birkaç kez kalkıyor ama gene uyuyor :)
0808h Zeyks gündüz uykusu bitti demekki Bizimde 🥺 benimde öyle sabah 9 10 gibi uyanır akşam da 8 9 gibi uyur gece de bazen bir kaç kez uyanır bazen hiç uyanmaz
Zeyks Bizimkide gündüz uykusunu çok severdi , ama uyutsam bu sefer de gece uykusu çok geçe kalıyor, dediğiniz gibi artık büyüdükleri için istemiyorlar uyumayı sanırım :)
Hoptirililaylalaylaylilaylom 0808h Benim oğlumda 2 yaşına girmeden bırakmıştı. Öğlen uyumaması işime geliyordu, dediğiniz gibi erken uyuması iyi oluyordu, bende gündüz uykusuna zorlamadım, bıraktı.
aselomerasaf 0808h oğlum 2 yaşına girmeden bıraktı öğle uykusunu akşam 9 gibi uyur sabah da 8 buçuk gibi uyanır o kadar saat uykusuz kaliyor
kizinaasikbiranne 0808h 2 yaş 2 aylık benimki de 1 aydır asla gündüz uykusuna yatmak istemiyor aşırı derecede oyun kurup oynuyor ve kesinlikle bölünmesini istemiyor bu normal mi diye etrafıma soruyorum kaç haftadır onlar yatması gerek diyorlar ama çok enerjik ve uykuya direndikçe direniyor 😭😭