MinikMucizemm_ tugces09 Hamileliğimde düzenli bir şekilde kan ilacı kullandım D vitamini kullandım. Etrafımdakilere sorunca hiç kimse kullanmamış olunca bir şüphelendim erken mi diye bu yüzden kullanmak istemedim. Tahlil yaptırıp kullanacağım zaten.
dammy simgesell34 hayır 1 yaşında bakılacak Eğer dişleri geç çıksaydı 9da bakılacaktı ama 6 aylıkken çıktı şimdi de 1 yaşı bekliyoruz genel akn tahlili için
mars_ay MinikMucizemm_ bende kullanmıyorum. Ama karşı olduğum için değil. Temiz ve zarar vermeyen içerik bulamadığım için kullanmıyorum. Sadece bir şişe ocean mikrofer bitirdi. İçindekiler kısmına bakmamışım sonra bıraktık. Şimdi üzüm pekmezi veriyorum her gün
MinikMucizemm_ mars_ay Evet bende doğal yollardan keçi boynuzu pekmezi vs gibi şeyler vermeyi düşündüm kullanayım o zaman
mars_ay MinikMucizemm_ yönlendirmiş gibi olmayayım bu benim tercihim oldu. İçeriği temiz ürün bulsam kullanırdım. Aslında buldum da ama pişik yaptı kızımda. O yüzden pekmezde karar kıldım. Sağlıklı olsun yavrularımız inşallah.