elizz_momm Kız biz doğduğundan beri sebamed kullanıyoruz çokta memnunuz ama bitince ecowelle geçicez doğal olması açısından 🩷🛁
blackbird elizz_momm biz ecowell şampuan losyon yağ hepsini aldım 🙂 siveno da aldım ama ecowell kullanıyorum
Uykusuzhergeceeee elizz_momm Evet memnunum. Çoğu ihtiyacımı oradan alırım. Temiz içerik kokusuz güzel ürünler 👌🏻
yavruaslanlar elizz_momm e bebeğin kendi markası bu cnm kullanıyorum 6.5 yaşındaki kızımda atopik ona da aynı kullanıyorum bıoderma dan geçiş yaptım çok güzel kokusu vs yok içeriği temiz
elizz_momm yavruaslanlar ben en başta bu markanın vücut losyonunu aldım bebeğime iyi gelmedi hemen ecowele geçtim tabi bebekten bebeğe değişir
blackbird elizz_momm kesinlikle 🙂siveno da çok güzel 🙂yani biraz göz yakıyor siveno ama ecowell denemedim
yavruaslanlar elizz_momm içeriği farklıysa etki edebilir bunun temiz muhendısbabanın tavsiyesiyle aldık
elizz_momm yavruaslanlar belki içinde ki bir madde iyi gelmedi bide kokusu bana hoş gelmemiştir ama içeriği temiz onu biliyorum
kibritci_kiz elizz_momm INCIA kullanıyorum tek göz yakmayan şampuan bu şimdiye kadar. Kokusu da güzel ağır değil. Mustela bile gözünü yaktı.
elizz_momm kibritci_kiz ben kafasını geriye doğru yıkıyorum kaçmaması için ama illa ki geldiği bazen oluyor sebamed kullanıyorum ulan oda göz yakmadı
Meri-Mel kibritci_kiz Aaa insiA bir arkadsim da tavsiye etmişti canım saç uzaması nasıl kızımın çok telleri ince de 🥺