Gamze-t Bebeğimin kalbînde üfürüm çıktı azalması gerekiyordu büyüdükçe ancak her defasında çocuk doktoru net bir şekilde duyuyor takipli bir doktorumuz yok öneriniz varsa yazarmısınız civar illerde olur
Psyche Gamze-t çok geçmiş olsun öncelikle, arkadaşımın kızının kalbinde delik var, hiçbir doktor farkedemedi, sadece Ergün hoca farketti demişti, Bursa’da Prof. Ergün Çil olması lazım adı, civar il dediğiniz için yazayım dedim
Arenmomy Gamze-t merhaba iyi günler benim oğlumda da delik vardı üfürüm bende Çanakkale’de yaşıyorum biz İstanbul’da ender Ödemiş hoca tarafından takip ediliyorduk 2 yıl önce ameliyat olmuştu iyiyiz şimdi şükür ama sizde üfürüm varsa korkmayın geçer Allahın izniyle Çanakkale’de zafer Tuna taş doktorun özel muayenesi var oraya ayda bir geliyor doktor diye biliyorum birde devlet hastanesinde çoçuk kardiyolog 1 yıldır var diye biliyorum çok geçmiş olsun
ikioglus Psyche Gamze-t Ergün hoca benim kardeşimin doktoruydu, işinin gerçekten Ehl-i bir doktordur. İstanbul siyami Ersek’te Mehmet çelebi var ona da çok iyi dediler, oğlumu da Medipol mega da Cenap Zeybek ve Abdullah Erdeme götürüyorduk, Abdullah hoca şimdi Başakşehir Çam ve Sakuraya geçmiş.
dogagulerr Konya başkent hastanesi Mahmut Gökdemir şiddetle tavsiye ederim o kadar ilgili bilgili bir doktor ki içinizi okadar çok rahatlatıyor ki birçok doktor gezdik Antalya Ankara ama en iyisi Mahmut beydi..