Seydaaa5 Kızlar 3 aylık oglum var 3.300 kg dogdu suan 6.100 kg etrafımda gören herkez cok kücük zayıf diyor ve bu durum benim cok canımı sıkıyor gercekten cok mu zayıf ?
Goknazz Seydaaa5 bence gereksiz evham Yapiyorsun doktorun sana herseyin yolunda oldugunu söyler zaten ..
nihan_alihan_45 Seydaaa5 ay takma canım ya huzursuz değilse emdikten sonra sakinleşiyorsa kilo alması çok önemli değil kasaba et borcumu var bebeklerimizin benim kızımda 4,500 kilo doğdu şuan 4 aylık 7.500 kilo 🌸😘
rumeysamine 3750 doğdu kızım şuan 4 aylık ve 6 kilo biraz zayıf kızım çünkü beslenmek istemiyor ayda 300 gram ancak alıyor eğer sizin bebeğinizin aylık kilo alımı güzelse sıkıntı yoktur 1 ayda en az 500 gram alması lazım
ayseadam Benim kızım 3 ay 10 günlük 6 kg kilosu gayet iyi doğum kilosuda 3 360 di gayet iyi kilonuz persentilde gidiyor birde bebekten bebeğe değişir canınızı hiç sıkmayın 👍
rumeysamine Mammamiaa_ çok stres yapıyorum ya mama kabul etmıyor süt verıyorum içmiyor erkenden ek gıdaya başlamak istemiyorum
Mammamiaa_ rumeysamine bende yapıyorum hiç beklemiyordum böyle birşeyin başıma geleceğini oğlumun tam tersini yaşıyorum. Sütüm az geldi bitti iştahsız bebekle uğraşıyorum oğlum anne sütüyle 3 ay boyunca hep 1300 gr aldı sonra 1000 gr sütüm bol yarıyordu . Ama şuan mamayla bile kilo aldıramıyorum
rumeysamine Mammamiaa_ benım sütüm vardı ama yinede içmiyordu allahtan doğum kilosu iyi yoksa ancak 4 kilo falan olurdu doktora götürdüm onlarda bişey bulamadı en son alerji maması verdiler belkı daha iyi içer diye ama degısen bişey yok
Mammamiaa_ rumeysamine benimde kız aynı 3200 doğdu 2. Ayda bronşittende yattı kilo verdi sma hiç kilo aldırmamıştı . Nolacak böyle ek gıdaya geçmek istiyorum bende
rumeysamine Mammamiaa_ bende ilk 2 ay sma kullandım maalesef hiç kilo almadı sonra marka degıstırdim bu sefer kızım içmedi hala uğraşıyorum